Beşiktaş'tan transfer kararı

Beşiktaş'tan transfer kararı

Beşiktaş Yönetimi iç transfer görüşmelerini sezon sonunda yapma kararı aldı.

Siyah-beyazlıların, İsmail Köybaşı ve kaptan Tolga Zengin ile lig bitmeden masaya oturmayacağı vurgulandı.

Futbolcuların motivasyonunu olumsuz yönde etkilemek istemeyen yönetimin, lig bittikten sonra oyuncularla tek tek görüşmesi bekleniyor. Daha önce sezon bitmeden bazı oyuncularla sözleşme uzatan ve yabancı sınırının kalkması üzerine bu konuda pişmanlık yaşayan siyah-beyazlıların bu kez aceleci olmayacağı aktarıldı.

TFF’ye çağrı

Beşiktaş Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Süper Lig’in son haftasında yapılan takvim değişikliğine karşı olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, “Kulübümüz, sezonun kalan haftaları için maç takviminde yapılan yeni düzenlenmelerin aksine, daha önce açıklanan programa uygun hareket edilmesinin daha olumlu olacağı görüşündedir. Türkiye Futbol Federasyonu’nun konuyu tekrar gözden geçirmesinin gerekliliğine inanmaktayız” ifadeleri kullanıldı. TFF, son hafta maçlarının 18 Mayıs Çarşamba ve 19 Mayıs Perşembe günü oynanacağını duyurmuştu.

Favori Gökhan

Süper Lig’in 29. haftasında Medicana Sivasspor’la yarın deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarına devam etti. Basına kapalı gerçekleşterilen antrenmana tüm futbolcular katıldı. Ayağına aldığı darbe nedeniyle önceki gün yapılan idmanı tedbir amaçlı olarak yarıda bırakan Gökhan Töre de çalışmanın tamamında yer aldı.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, sarı kart cezalısı Ricardo Quaresma’nın yokluğunda Sivasspor’a karşı Gökhan Töre’ye ilk 11’de forma vereceği ifade edildi. Kerim-Olcay-Gökhan üçlüsünden ikisini sahaya sürecek olan deneyimli hocanın bu oyuncuları 11’de denediği ve Quaresma’nın yerine Gökhan Töre’ye şans tanımayı düşündüğü belirtildi. Kartal bugün saat 15.00’te yapacağı antrenmanın ardından özel uçakla Sivas’a giderek kampa girecek.

Milliyet