Beşiktaş'tan Ukrayna çıkarması

Beşiktaş'tan Ukrayna çıkarması

Beşiktaş devre arasına lider girmenin hesaplarını yaparken diğer taraftan da transferleri bitirmek istiyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kaleci Boyko ve Douglas için Dnipro yetkilileriyle Ukrayna'da görüştü. Orman, iki yıldızın 10 milyon Euro'luk bonservis bedelini 6 milyon Euro'ya indirmeye çalışıyor...

Kaleci Boyko ve stoper Douglas'la el sıkışan Beşiktaş, iki yıldızın kulübü Dnipro ile de görüşmelerini sürdürüyor. Bu transferlere son noktayı koymak için Ukrayna'ya gidecek Başkan Fikret Orman'ın, Dnipro ile pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Boyko ve Douglas'ı birkaç gün içerisinde kadroya katıp taraftarlara yılbaşı hediyesi vermek isteyen Orman'ın, Ukrayna kulübünü ikna etmek için yoğun çaba harcadığı belirtildi. İki yıldızın 10 milyon Euro'luk bonservis bedelini 6 milyon Euro'ya indirmeye çalışan Orman, bu transferleri yılbaşı öncesinde bitirmeyi hedefliyor.

ALTERNATİFLERİ DE HAZIR BEKLİYOR
Beşiktaş, iki yıldızın alternatiflerini de hazırda tutuyor. Son olarak Hamburg'un kalecisi Rene Adler'i listesine dahil eden Siyah-Beyazlılar, ön görüşme yaptığı bu oyuncuyu Beşiktaş'a gelme konusunda ikna etti. Kartal, ayrıca Fluminense'nin savunmacısı Gum'la da temas halinde.

Takvim