Beşiktaş'ın alamadığı Fouad Bachirou'yu Galatasaray bitiriyor (Fouad Bachirou kimdir?)

Beşiktaş'ın alamadığı Fouad Bachirou'yu Galatasaray bitiriyor (Fouad Bachirou kimdir?)
Güncelleme:

Galatasaray, Malmö forması giyen Fouad Bachirou için transfer girişimlerine başladı. Bachirou'yu sezon başında Beşiktaş da kadrosuna katmak istemişti.

Hayal kırıklığı yaratan yıldız oyuncuların maliyetinden kurtulup performans-fiyat dengesini yakalamak isteyen Galatasaray ön libero transferi için Malmö'den Fouad Bachirou’yu gündemine aldı. Sezon başında 29 yaşındaki futbolcu ile Beşiktaş da ilgilenmişti.

Asist Analiz'de yer alan habere göre; Piyasa değeri 1.1 milyon Euro olarak gözüken Fouad Bachirou'nun menajeriyle temasa geçecek olan Galatasaray, daha sonra kulübü Malmö ile masaya oturup transferi en uygun şartlarda tamamlamaya çalışacak.

MALMÖ İLE BEŞİKTAŞ'I, ÖSTERSUNDS İLE GALATASARAY'I ELEMİŞTİ

Bu arada Fouad Bachirou geçen sezon Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye İsveç'te 2-0, İstanbul'da 1-0 yenildiği maçlarının ikisinde de 90 dakika sahada kalmıştı. Bachirou, 2017-18 sezonunda ise Östersunds formasıyla Galatasaray'ı 2-0 ve 1-1'lik skorlarla Avrupa Ligi'nden eledikleri maçlarda 90 dakika oynamıştı.

FOUAD BACHIROU KİMDİR?

PSG altyapısından çıkan Fouad Bachirou, 2010 yılında bedelsiz olarak İskoç ekibi Greenock Morton'a transfer oldu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu 2014'te yine bedelsiz olarak İsveç ekibi Östersunds'un yolunu tutmuştu. Bachirou, 2018'den beri de 700 bin Euro'ya transfer olduğu Malmö'nün formasını giyiyor.