Beşiktaşlı futbolculardan Fabri'ye destek

Beşiktaşlı futbolculardan Fabri'ye destek
Güncelleme:

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçında yediği gollerle hayal kırıklığı yaratan kaleci Fabri'yi takım arkadaşlarından destek geldi.

Soyunma odasında İspanyol file bekçisini teselli eden siyah-beyazlılar, “Golleri tüm takım yedi. Maç 2-1 iken farkı daha da açmalıydık. Rakip takımın oyuncularının şut çekmelerine müsaade etmemeliydik” diye konuştu.

Yeni sezonun ilk puan kaybını Kasımpaşa karşısında yaşayan Beşiktaş’ta hatalı goller yiyen Fabri’yi takım arkadaşları teselli etti.

Karşılaşmanın ardından soyunma odasında maçın analizini yapan siyah-beyazlı futbolcuların, “Golleri Fabri değil tüm takım yedi. Hepimizin hatası var. Maç 2-1 iken farkı daha da açmalıydık. Rakip takımın oyuncularının şut çekmelerine müsaade etmemeliydik. Kendi ceza sahamızın önünde daha baskılı olmalıydık” diye konuştukları öğrenildi.Kasımpaşa deplasmanında yitirilen iki puanın, sezon içerisine telafi edileceğini de sözlerine ekleyen siyah - beyazlı futbolcular, “Eğer iki de iki yaparak 6 puan almış olsaydık, mental olarak daha iyi durumda olabilirdik ama daha ikinci haftadayız ve önümüzdeki Bursaspor maçı önemli bir maç olacak” ifadelerini kullandıkları ortaya çıktı.

Pepe ve Caner Erkin’in ise, maçtan sonra takıma moral verdikleri bildirildi. Özellikle oyundan alındığı için morali bozulan Quaresma’yı soyunma odasında da teselli eden Pepe’nin, tüm takımı, Bursaspor maçı öncesinde ayağa kaldırmaya çalıştığı vurgulandı. Sakatlığı döneminde bile bazı maçlarda soyunma odasına giderek takıma moral veren Caner’in de, “Bu maçı artık unutuyoruz. Yolumuz uzun. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız” dediği bildirildi.