Beşiktaş'ta Dele Alli depremi

Beşiktaş'ta Dele Alli depremi
Güncelleme:

Olaylı MKE Ankaragücü deplasmanından 3 puanla ayrılan Beşiktaş'ta Dele Alli depremi yaşanıyor. Oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan yıldız futbolcunun sağlık durumundan kötü haber geldi.

Beşiktaş'ın Premier Lig ekibi Everton'dan kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Dele Alli için sakatlık açıklaması geldi. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun uyluk arka adelesinde gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi.

Süper Lig 'in 5. haftasında Ankaragücü deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş'ta Dele Alli şoku yaşandı. Siyah beyazlıların Everton'dan kiraladığı yıldız futbolcu, dün oynanan karşılaşmada sakatlanarak yerini Josef de Souza'ya bırakmıştı.

Maç sonrasında ise sosyal medya hesabından açıklama yapan İngiliz futbolcu "Beşiktaş için ilk gol. Sakatlanmak sinir bozucu ama umarım ciddi bir şey değildir. 3 puanı aldığınız için aferin takım." ifadelerini kullanmıştı.

Yaşadığı sakatlık sonrası 26 yaşındaki futbolcu Dele Alli'nin 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması:

"Futbol A Takımımızın, 4 Eylül 2022 tarihinde MKE Ankaragücü ile oynadığı müsabakada, sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Dele Alli'nin yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir."