Beşiktaş'tan Choupo-Moting hamlesi

Beşiktaş'tan Choupo-Moting hamlesi
Güncelleme:

Sezonu mutlu sonla bitirmenin hesaplarını yapan Beşiktaş’ta yönetim bir yandan da transfer çalışmaları için yoğun mesai harcıyor.

Daha önce Brezilya’ya çıkarma yapan ve burada birçok oyuncuyu izleme imkanı bulan Siyah-Beyazlılar, Avrupa’da da arayışlarını sürdürüyor...

Özellikle Bundesliga’yı mercek altına alan yetkililerin, bir oyuncu ile ilgili önemli adımlar attığı ortaya çıktı...

Futbol komitesinin, Schalke ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kanat oyuncusu Choupo Moting’in aynı zamanda menajerliğini de yapan babasını İstanbul’da oynanan Lyon maçına getirttiği öğrenildi.

DERBİDEN SONRA GELİŞMELER YAŞANABİLİR

Sağ ve sol kanadın yanı sıra santrfor da oynayabilen Kamerunlu oyuncunun babasının tesisleri de gezip çok beğendiği ve transfere olumlu yaklaştığı belirtildi.

UEFA ile devam eden ‘Finansal fair-play’ anlaşması doğrultusunda yine kiralık veya bonservisi elinde olan oyunculara yönelecek olan yönetimin, 28 yaşındaki oyuncuya sıcak baktığı bu konuda Fenerbahçe derbisinden sonra bazı gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

EN FAZLA 3 TRANSFER YAPILACAK

Yeni sezonda takımı büyük ölçüde korumayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetimin, bütçeyi sarsmayacak nokta ve kaliteli transferlerle takviye yapacağı öğrenildi.

İyi bir stoperin yanı sıra iki kanatta da oynayabilecek kanat oyuncusu ve Aboubakar’ın durumuna göre bir santrfor alınıp transferin kapanacağı belirtildi.

Fanatik