Beşiltaş'tan bir transfer daha

Beşiltaş'tan bir transfer daha
Güncelleme:

Siyah-Beyazlılar, Schalke 04'te forma giyen 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Can Bozdoğan'ı satın alma opsiyonuyla kiraladı. 20 yaşındaki futbolcu, perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Son olarak Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferi daha bitirdi. Siyah-Beyazlılar, Schalke 04'te forma giyen Can Bozdoğan'da mutlu sona ulaştı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu 2 gün sonra İstanbul'a gelip kendisini Siyah-Beyazlılara bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Bu sezon Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Mert Günok, Alex Teixeira ve Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferi daha bitirdi.

Satın alma opsiyonuyla kiralandı

Siyah-Beyazlılar, Schalke 04'te forma giyen 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Can Bozdoğan'ı satın alma opsiyonuyla kiraladı. 20 yaşındaki futbolcu, perşembe günü İstanbul'a gelecek. Bozdoğan, sağlık kontrollerinin ardından kendisini Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Geçen sezon Bundeslıga'da 14 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon Schalke formasıyla Bundesliga'da 14 maça çıkan Can Bozdoğan, 2 asistlik performans sergilemişti.

Can Bozdoğan kimdir?

5 Nisan 2001'de Köln'de dünyaya gelen Can Bozdoğan, futbol kariyerine de burada başladı. 2 yıl önce 700 bin euro karşılığında Schalke 04'e transfer olan Bozdoğan, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor.