Bilic, Beşiktaş'ın 3 yıldızını istiyor

Bilic, Beşiktaş'ın 3 yıldızını istiyor

West Ham United, Beşiktaş'ın 3 yıldızı Gökhan Töre, Atiba ve Jose Sosa'nın peşine düştü.

West Ham United, Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda Kartal’ın 3 yıldızı Gökhan Töre, Atiba ve Jose Sosa için 18 milyon Pound’luk teklifte bulundu. Beşiktaş ise bu öneriye, 33 milyon Pound’luk istekle karşılık verdi.

 Beşiktaş'ta görev yaptığı 2 sezonun ardından İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’la anlaşan Slaven Bilic, geçen hafta bir TV kanalına yaptığı açıklamada, “Gökhan Töre ve Atiba’yı kadromda görmek istiyorum. Ama takip ettiğim 1 kişi daha var” ifadelerini kullanmıştı.
İlişkili Haber
 
Beşiktaş 18'lik yıldız Soteldo'nun peşinde!
 
Hırvat teknik adamın, bu 2 futbolcuya ek olarak diğer hedefinin Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa olduğu ortaya çıktı. Bu 3 futbolcunun West Ham’a transfer edilmesi için İngiliz ekibinden istekte bulunmasının ardından Ada temsilcisi Kartal’ın kapısını çaldı. İlk etapta Gökhan Töre ve Atiba için teklifte bulunan West Ham, listeye Jose Sosa’yı da ekleyerek Beşiktaş’a 18 milyon Pound’luk (76 milyon TL) öneride bulundu.
 
Fark büyük ama...
 
Kara Kartal’ın ise bu öneriye, karşı bir teklifle cevap verdiği bildirildi. İngiliz ekibinin teklifini yeterli bulmayan Siyah-Beyazlılar’ın; Gökhan Töre için 17 milyon Pound (71 milyon TL), Atiba’ya 7 milyon Pound (30 milyon TL) ve Jose Sosa’ya da 9 milyon Pound (37 milyon TL) değer biçtiği bildirildi. Ada ekibinin; 33 milyon Pound’luk (140 milyon TL) talebe rağmen Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda pazarlıklara devam ettiği ifade edildi. 
 
Fanatik