Bilic'den Fenerbahçe açıklaması

Bilic'den Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe ve Slaven Bilic, basında çıkan iddiaları yalanladı.

Fenerbahçe'nin Slaven Bilic'e transfer teklifinde bulunduğu iddiası futbol gündemine bomba gibi düşerken, Hırvat teknik adamdan jet hızıyla yanıt geldi.

Halen görev yaptığı West Ham'ın Leicester City ile oynayacağı maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Fenerbahçe'den teklif aldığınız konuşuluyor,Türkiye'ye dönme ihtimaliniz var mı?" sorusunu yanıtlayan Bilic, şunları söyledi:

"Türkiye'de pekçok arkadaşım var ama burada mutluyum. Türkiye'ye dönecek olursam, gideceğim tek kulüp Beşiktaş'tır."

2013-15 yılları arasında çalıştırdığı siyah beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın başına geçen Bilic, yeni kulübünde son derece başarılı bir grafik çiziyor. Ligdeki bütün şampiyon adaylarını yenmeyi başaran Bilic'li West Ham, 32 maçta topladığı 52 puanla 6. sırada yer alıyor. Bilic ve öğrencileri UEFAAvrupa Ligi grubundan 1, Şampiyonlar Ligi grubundan ise yalnızca 4 puan uzakta.

Fenerbahçe camiasında Bilic'in gündeme gelmesinin birinci sebebi Türkiye'yi çok yakından tanıyor olması. İki sezon Beşiktaş'ı çalıştıran 47 yaşındaki çalıştırıcı, ülkemizdeki rekabeti ve koşulları çok iyi biliyor.  

Slaven Bilic'in Fenerbahçe ile ilgili açıklamaları West Ham'ın Twitter hesabından yayınlandı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ AÇIKLAMA YAPTI

Bu arada Fenerbahçe Kulübü, başkan Aziz Yıldırım'ın Slaven Bilic'e teklif götürdüğü iddiası üzerine bir açıklama yaptı. Sarı lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan duyuruda, Yıldırım'ın Bilic'le herhangi bir görüşmesinin olmadığı belirtildi.