Bilic'in aklı fikri F.Bahçe'de!

Bilic'in aklı fikri F.Bahçe'de!

Beşiktaş'ta, Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisiyle takımını daha da yukarılara taşımak istiyor.

Siyah-beyazlıların teknik patronu, sarı-lacivertlileri yardımcısı Terzic ile birlikte Kadıköy'de izledi ve taktiğini belirledi. Bunu Önder Özen ile paylaşacak olan Hırvat çalıştırıcı, onun Fenerbahçe'yi çok iyi tanımasından da faydalanacak

Ligdeki puan kayıplarını Kayserispor galibiyetiyle sonlandıran Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisiyle takımını daha da yukarılara taşımak istiyor.

Fenerbahçe-Galatasaray maçını, yardımcısı Edin Terzic ile birlikte seyreden Hırvat teknik adam, Kadıköy'de sarı - lacivertli ekibi yenmek için sürpriz bir taktik geliştirdi. Planlarını sır gibi saklayan deneyimli hoca, Torku Konyaspor maçından sonra, düşüncelerini futbolcularıyla paylaşacak.
Bazı maçlarda otoriteler tarafından taktiksel anlamda eleştirilse de, özellikle ilk dört haftadaki sistemiyle dörtte dört yapan Bilic, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde, çok önemli notlar aldı. Sarı-lacivertlilerin kalecisinden, forvetine kadar tüm oyuncuların eksik yanlarını tek tek not alan deneyimli teknik adam, taktiğini ilk olarak Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile paylaşacak. Özen'in Fenerbahçe'yi çok iyi tanımasını bir avantaja çevirmek isteyen Slaven Bilic, bir anlamda derbi taktiğini Özen ile birlikte geliştirmek isteyecek.

Farklı bir 11 çıkabilir

Her ne kadar derbiden önce Torku Konyaspor ile bir maçları olsa da, Fenerbahçe maçının ligin kaderine etkisi açısından çok ayrı bir öneme sahip olduğunu bilen Bilic, bu nedenle derbi dersini şimdiden çalışıyor.  Hırvat teknik adamın, bugüne kadar çıkardıklarından farklı bir 11 ile sahaya çıkabileceği dile getirildi.

480 bin TL açık

Beşiktaş eski Divan Başkanı Şeref Nasır, Kartal Yuvaları’nda 480 bin liralık açık olduğunu söyledi ve yönetimin bununla ilgili olarak bir çalışanı işten çıkardığını belirtti. Nasır, “Bu kadar büyük bir açık tek bir eleman kaynaklı olabilir mi? İyi soruşturulmalı, Kartal Yuvaları komple elden geçirilmeli, ürünler arttırılmalı, çeşitler bollaştırılmalıdır” yorumunu yaptı.

Milliyet