Böyle kampa can kurban

Böyle kampa can kurban

Bugün Samandıra'da toplanacak olan Sarı-lacivertliler, derbiye bayram tadında hazırlanacak.

Futbolcular bu akşam ne isterlerse onu yiyecekler. Diyetisyen eşliğinde hazırlanan yemeklerin ardından maç toplantısı yerine, keyifli sohbetler yapılacak. Ayrıca yıldızlar aldıkları hediyelerle birbirlerine süprizler yapacak

MOLDE hezimetinin ardından Bursa galibiyetiyle morallenen F.Bahçe’de Samandıra Tesisleri, bayram havasına büründü. Beşiktaş derbisi öncesi futbolcularını psikolojik olarak rahatlatmak isteyen Vitor Pereira, müthiş bir çözüm buldu.
 
ÖNCEKİ günkü antrenmandan sonra yanına çağırdığı öğrencilerine “Cumartesi (yarın) ne yemek istiyorsanız menü halinde yazıp bana verin. Aşçılar ona göre hazırlık yapacak” diyen Portekizli çalıştırıcı, ziyafet için düğmeye bastı.
 
11’İ YARIN AÇIKLAYACAK
 
BUGÜN diyetisyen eşliğinde hazırlanan yemekleri yiyecek olan sarı-lacivertli oyuncular daha sonra hep birlikte tesislerdeki salonda buluşacaklar. Birbirlerine anlatacakları komik hikayelerle üzerlerindeki stresi atacaklar.
 
AYRICA kaptanlarla fikir alışverişi yapan Pereira, futbolcuların birbirlerine ufak hediyeler almasını istedi. Maç toplantısını da pazar sabahına erteleyen başarılı çalıştırıcı, ilk 11’ini de derbinin başlamasına saatler kala açıklayacak.

Vatan