Böylesini daha önce görmedi !

Böylesini daha önce görmedi !

Fenerbahçe'nin galibiyet serisi Danimarka'da büyük ses getirdi.

Yapılan haberlerde, “Kjaer hayatında ilk kez böyle bir dönem yaşıyor. Fenerbahçe onun için dönüm noktası oldu” yorumlarına yer verildi.

Fenerbahçe, sezon başında 7.65 milyon Euro (25 milyon TL) ödeyerek Simon Kjaer’i kadrosuna katmış, başarılı stoper Türk futbol tarihinin en pahalı savunma oyuncusu olmuştu.

Sezon başında zaman zaman eleştirilen Kjaer, takıma uyum sağladıktan sonra formunu yükseltti ve taraftarların sevgilisi haline geldi. Yıldız oyuncunun yükselen formu ve Fenerbahçe’nin son dönemde yakaladığı müthiş seri Danimarka basınının ilgisini çekti.

‘Onun için yeni bir durum’

Çıkan haberlerde, ilginç yorumlar yer aldı. Fenerbahçe’nin 23 resmi maçtır yenilmediği, ligde peş peşe 5. maçını kazandığı belirtilerek, “Bu, Simon Kjaer için çok yeni bir durum. Hayatında ilk kez bu kadar başarılı bir dönem geçiriyor! Fenerbahçe, onun kariyeri açısından gerçek bir dönüm noktası oldu” ifadeleri kullanıldı.

‘Kazanma baskısı harika bir his’

Simon Kjaer ve arkadaşlarının, ligde iki maç eksiği bulunan Beşiktaş’ın 5 puan önünde zirvede yer aldığı kaydedildi.

Haberlerde Kjaer’in, “Tam da bunun için Fenerbahçe’ye geldim. Burada sadece şampiyonluk başarı sayılıyor. Bunun için mücadele ediyoruz. Gerçekten zirvede yer alan bir takımla, her hafta kazanma baskısıyla sahaya çıkmanın nasıl bir his olduğunu tecrübe etmek istiyordum ve buna bayıldım. Hayatımda ilk kez bir takımda yenilmeden bu kadar uzun bir süreç geçirdim. Müthiş bir deneyim yaşıyorum ve kendimi harika hissediyorum” sözlerine yer verildi.