Bursaspor - Fenerbahçe: 0-1

Bursaspor - Fenerbahçe: 0-1
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, zorlu Bursaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü.

Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor'u Giuliano’nun penaltı golüyle 1-0 mağlup etti.

Ligde 3 haftadır üst üste kazanan Aykut Kocaman'ın takımı galibiyet serisini 4 maça çıkardı ve zirve yarışına ortak oldu. Puanını 29'a çıkaran sarı lacivertliler, Galatasaray'ı yakalayarak maç fazlasıyla ikinciliğe oturdu.

Evinde tek golle kaybeden Bursaspor’un ise ligde 7 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Sakatlanarak oyundan çıkan Janssen’in yerine giren Soldado’nun ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Giuliano, Fenerbahçe formasıyla son 5 maçta 5 gol attı, 1 asist yaptı.

Bursaspor - Fenerbahçe: 0-1 - Resim : 1

MAÇTAN NOTLAR

ALPER POTUK’UN YERİNE JANSSEN

Fenerbahçe’de Alper Potuk sakatlığı nedeniyle Bursaspor maç kadrosunda yer almazken 14. hafta mücadelesinde Giuliano ile birlikte hücum hattında sahaya çıkan Alper’in yerine sakatlıktan dönen Janssen ilk 11’de yer aldı.

KOCAMAN’DAN TEK DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, ligin 14. haftasında Kasımpaşa’yı 4-2 ile geçtiği ilk 11’de sadece bir değişikliğe gitti. Sakat olan Alper Potuk’un yerine Janssen’i dahil eden tecrübeli teknik adam, Bursaspor karşısında sahaya şu 11’le çıktı: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Dirar, Mehmet Topal, Josef, Aatıf, Janssen, Giuliano.

VAN PERSİE, FERNANDAO VE MEHMET EKİCİ DE YOK

Aykut Kocaman, Hollandalı yıldız Robin van Persie’yi de kadroya dahil etmezken sakatlığı bulunan Fernandao ile Mehmet Ekici de kadroda yer almadı.

SOLDADO GERİ DÖNDÜ

F.Bahçe’nin Antalyaspor deplasmanında 67. dakikada oyuna giren ve girdikten sadece 8 dakika sonra sakatlanarak kenara İspanyol oyuncu, sakatlığını atlattı ve Bursaspor deplasmanında yedek kulübesinde yer aldı.

Bursaspor'da sakatlıkları nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan kaleci Harun Tekin, William Troost-Ekong ve Pablo Batalla, ilk 11’de yer aldı. Harun, 2 haftalık aradan sonra ilk kez forma giyecek. Hafta içerisinde antrenmanlarda takımla birlikte çalışamayan Ekong ve Batalla da hazır hale gelirken, Fenerbahçe'ye karşı teknik direktör Paul Le Guen'den ilk 11’de şans buldu.

Seçiniz...