Caner Erkin'den derbi açıklaması

Caner Erkin'den derbi açıklaması

Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan eski Fenerbahçeli Caner Erkin, eski takımına karşı oynamayı çok arzu ettiğini söyledi.

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Caner Erkin, Fenerbahçe maçında çok oynamak istediğini dile getirdi. Eski takımına karşı oynayacak olmanın kendisini etkileyip etkilemediği sorulan Caner Erkin, “Bir burukluk var tabii. Orada uzun sürelerim geçti. Fenerbahçe’ye karşı oynamak istiyorum” diye konuştu.

Beşiktaş’ta uzun yıllar daha oynamak istediğini dile getiren Erkin, Inter’deki bonservisi ile ilgili kararın Fikret Orman’a ve yönetime ait olduğunu söyledi.

Erkin, “Çok oynamak istediğim derbilerden bir tanesi. Oradayken de oynadım. Orada da uzun sürelerim geçti. Bir burukluk var tabii. Daha uzun seneler var. İlla ki Fenerbahçe’ye karşı oynayacağım.” diye konuştu.

Sakatlıktan dönüşü ile ilgili süre vermeyen milli futbolcu, “Şu anda kesin bir şey söylemeyeyim. Yeni süreç. Zaman vermek yanlış. Taraftarı ve camiayı heyecanlandırmak da yanlış. Ayağım ne zaman düzelirse o zaman sahaya döneceğim.” ifadelerini kullandı.

Sezon sonunda bonservisinin alınıp alınmayacağına yönelik gelen soruya yanıt veren Erkin, “Buna karar verecek olan Beşiktaş kulübü, Fikret başkanımız. Onlar da isterse ben Beşiktaş’ta uzun yıllar oynamak istiyorum. Bizim camia ve futbolcu olarak istediğimiz 3 puan. Beraberlik yaramaz. Kadıköy’de de olsa Galatasaray’ın stadında da olsa kazanmamız lazım. Tek hedefimiz 3 puan. Beşiktaş takımı çok değerli oyunculardan kurulu bir takım her şeyin üstesinden gelebilir. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.” dedi.

AMK Gazetesi