Cavcav galibiyet istedi

Cavcav galibiyet istedi

İlhan Cavcav, 80. yaşını tesislerde futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle birlikte kutladı.

80 yaşına giren Gençlerbirliği'nin duayen başkanı İlhan Cavcav, doğum gününde pasta keserek, futbolculara alacaklarının ödeneceği müjdesini verdi ve Galatasaray karşısında galibiyet istedi.

Gençlerbirliği Kulübü'nün duayen başkanı İlhan Cavcav, 80. yaşını tesislerde futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle birlikte kutladı. Kendisi için hazırlanan Gençlerbirliği logolu pastayı kesen Cavcav, duygusal anlar yaşadı. Pasta üzerinde bulunan mumları üfleyen Cavcav, daha sonra hayatından kesitlerin yer aldığı kısa bir konuşma yaptı. Bu sırada duygulandığı gözlenen Başkan Cavcav, ''Ben bu kadar sene içerisinde kulübüme hep düzgün, doğru dürüst hizmet ettim. Hiçbir sporcunun ve arkadaşımın hakkını yemedim. Hatta ve hatta sporculara borcum olduğu zaman kimse bana öde öde diye baskı yapmıyor, ama bu bana üzüntü veriyor. Allah kısmet ederse Cuma günü aylıklarınızı, maç primlerinizi ve dört maç alacaklarınızı, hocalarımızın paralarını hesaplarınıza geçeceğim" dedi.
 
Tüm sporculara teşekkür eden ve onları gözlerinden öptüğünü dile getiren Cavcav, ''Galatasaray maçında da sizden namusunuzla mücadele vermenizi istiyorum. Futbolda yenmek de yenilmek de şerefli bir iş. Eğer azim ederseniz, yenemeyeceğiniz bir takım yok. Sizlere güveniyorum ve inanıyorum. Başınızda da çok değerli bir hoca var. Yaşı genç ama bu işle yoğrulmuş. Allah kısmet ederse sezonu iyi bir yerde bitirip, daha üst sıralara tırmanacağız. Birlik ve beraberlik içinde elimden ne gelirse her kardeşime yardım ederim" şeklinde konuştu.
 
Son haftalarda kendilerine yapılan hakem hatalarını sürekli eleştiren Cavcav, Kayserispor maçında attıkları golün ofsayt olduğu ifade edildiğinde sinirlenmişti. Cavcav, bu dönemde sürekli olarak Ankara medyasını suçlamıştı. Doğum gününde de Ankara medyasını suçlayan ve 80 yaşına giren emektar başkan, konuşmanın ardından doğum günü pastasını kesti. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in elinden doğum günü pastasını yiyen Cavcav, daha sonra futbolcularla toplu fotoğraf çektirdi.