Cem Uzan, Icardi'yi bonservisiyle Galatasaray'a getiriyor

Cem Uzan, Icardi'yi bonservisiyle Galatasaray'a getiriyor
Güncelleme:

Süper Ligi Şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın gol makinası Mauro İcardi için Sarı-Kırmızılı camia, sıkı bir Galatasaray taraftarı olan ve halen Fransa'da yaşayan Cem Uzan ile birlikte harekete geçti. Icardi'nin bonservisi ile Türkiye'ye geri dönmesi an meselesi...

HABER3.COM // ÖZEL

Süper Lig Şampiyonu Galatasaray’ın yeni sezonda da takımda tutmak istediği Mauro Icardi için görüşmeler sürerken, yıldız oyuncunun transferi için sürpriz bir isim devreye girdi.

Bu sürpriz isim halen Fransa'da yaşayan ve iyi bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Cem Uzan oldu.

Galatasaray Süper Lig'te fırtına gibi esen ve taraftarın da gönlünü fetheden Mauro İcardi'yi bonservisiyle birlikte transfer edebilmek için kolları sıvadı.

Haber3.com'un edindiği bilgilere göre, Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan ve sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Cem Uzan'ın başlattığı bir organizasyon ile Mauro İcardi'nin yaklaşık 60 milyon Euro'luk dev bonservisi için Avrupa'da sponsor arama çalışmaları başladı.

Çalışmalarda sona gelindiği ve Icardi transferinin de bitmek üzere olduğu öğrenildi.

Icardi transferi için Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de bir karar aldı ve gelecek hafta, Sarı-Kırmızılı ekibin transferlerini yapan Galatasaray'ın Başkan Vekili Erdem Timur, Paris'e giderek Cem Uzan ve transfer için sponsorluk yapmak isteyecek firmalarla görüşme yapacak.

Süper Lig şampiyonu olarak Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan ancak Türkiye'nin UEFA puanı nedeniyle ön eleme seviyesinden başlayacak olan Galatasaray'da edindiğimiz bilgilere göre Icardi transferinin çok kısa süre içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor

Ayrıca Mauro İcardi'nin de bu transfere sıcak baktığı ve futbol hayatına Türkiye'de Galatasaray taraftarlarının desteğiyle sürdürmek istediği öğrenildi.

Hatırlanacağı gibi sarı kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek, “Icardi ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kolay bir transfer değil. Suudi Arabistan ve Avrupa'dan ilgilenen kulüpler var. Burada çok güzel bir ambiyans yakaladı. Erden görüşme yaptı. Transfer konusunu zorluyoruz. Sponsor görüşmelerimiz sürüyor. Icardi, Galatasaray'ı seviyor ve Galatasaray'da kalmak istiyor” demişti.

HABER3.COM // ÖZEL