Chedjou, Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı

Chedjou, Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı

Aurelien Chedjou, Premier Lig'de Swansea ve Southampton'dan teklif aldığını açıkladı.

Devre arası transfer döneminde Marsilya'dan bir teklif alıp almadığı sorulan Aurelien Chedjou gülerek ''Fransız kulüpleriyle bağlantı kurmadım. İngiliz kulüpleriyle, Southampton ve Swansea ile bir görüşme oldu. Şu ana kadar bir gelişme yok. Buradaki (Galatasaray) maceram Haziran ayında sona erecek. Daha sonra başka yerlerde yeni maceralar yaşamayı umuyorum'' şeklinde konuştu.

''KARİYERİMİN ÖZETİ, BİR SMS...''

Kariyerindeki kırılma noktasının sorulması üzerine Aurelien Chedjou, Lille'e transferinin kırılma anı olduğunu ve bunun da bir SMS ile gerçekleştiğini ''Kariyerimdeki kırılma aınını Lille A 2 takımı hocası Plancque Pascal'dan aldığım SMS olarak özetleyebilirim'' ifadelerini kullandı.

''HAZARD TOPU HEP KENSİNE İSTER...''

Lille'de bir dönem birlikte forma giydiği Chelsea'nin yıldızı Eden Hazard hakkında da konuşan Chedjou, ''Şişman! 'Topu bana verin, gerisini ben halledeyim' ister'' dedi.

Galatasaray, Chedjou'yu 2013 yılıdna Lille'den 6.3 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Kamerunlu oyuncu bu sezon Galatasaray formasıyla 19 resmi maçta forma giydi. Chedjou'nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.