Chedjou'ya bir talip daha çıktı !

Chedjou'ya bir talip daha çıktı !

Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Aurelien Chedjou’ya, Çinliler’in yanı sıra Fransız kulüplerinin ilgisi devam ediyor

Aslan’ın Kamerunlu savunmacısı Aurelien Chedjou’ya her geçen hafta yeni bir talip çıkıyor. Galatasaray’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmak isteyen Fransız kulüplerine Lyon da eklendi.
 
Daha önce Marsilya’nın radarına takılan Chedjou’ya Ocak ayında teklif yapmaya hazırlandığı öğrenilen Lyon, eğer oyuncuyu sezonun ikinci yarısında oynatmak isterse, Galatasaray’a bonservis bedeli ödemek zorunda. Oyuncusundan para kazanmak isteyen Sarı-Kırmızılılar ise Çinliler’in de ilgisi nedeniyle süreci yakından takip ediyor. 
 
Gözler Çin pazarında
 
Avrupa’daki devre arası transfer dönemi, Çin’in ana transfer dönemine denk geliyor. Bu da, futboldaki dev yatırımına devam eden Uzakdoğu devinin yeniden ortalığı karıştıracağı anlamına geliyor.
 
Galatasaray cephesi işte bu piyango döneminden en iyi şekilde yararlanıp, Chedjou’yu Çin kulüplerine satarak bu bölgeye daha iyi bir takviye yapmayı planlıyor.