Cimbom durdurulamıyor !

Cimbom durdurulamıyor !
Güncelleme:

Süper Lig'e fırtına gibi başlayan Galatasaray, 3. hafta maçında Sivasspor'u 3-0 mağlup etti.

Süper Lig’e fırtına gibi giren Galatasaray’ın son kurbanı Sivasspor oldu. Rakibini 3-0 yenen Galatasaray, 7 yıl aradan sonra ligin ilk üç maçını kayıpsız tamamladı. Tolga Ciğerci attığı iki golle maça damgasını vururken, son gol Gomis’in penaltısından geldi.

CİMBOM TOLGA İLE ÖNE GEÇTİ

41. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Younes Belhanda ortasını arka direğe yaptı, yükselen Serdar Aziz kafayla pasını Bafetimbi Gomis'e aktardı. Bafetimbi Gomis bekletmeden topu kafasıyla altıpas içindeki Tolga Ciğerci'nin önüne bıraktı. Tolga Ciğerci'nin vuruşunda topu ağlarla buluştu.

Galatasaray bu golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

TOLGA CİĞERCİ YİNE SAHNEDE

71. dakikada sol kanatta Younes Belhanda'dan aldığı pasla hareketlenen Martin Linnes rakibinden şık bir şekilde sıyrılıp ceza sahasına girdi ve pasını ceza yayına doğru aktardı. Tolga Ciğerci topun gelişine plase vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

Bu golle sarı-kırmızılılar skoru 2-0'a getirdi.

PENALTI KARARI!

82. dakikada Badou Ndiaye'nin kontrol etmek istediği topta Mattias Bjarsmyr topa eliyle dokundu ve hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi.

GOMİS PENALTIYI GOLE ÇEVİRDİ

Kazanılan penaltı vuruşunu kullanmak için önce Selçuk İnan geldi, sonrasında topun başına Bafetimbi Gomis geçti. Penaltıyı kullanan Gomis kaleci ve topu ters köşelere göndererek takımını 3-0 öne geçirdi. Gomis ligdeki gol sayısını 4'e yükseltti.

Cimbom durdurulamıyor ! - Resim : 1

MAÇTAN NOTLAR

GOMIS'E DESTEK

Galatasaray futbolcusu Bafetimbi Gomis için Türk Telekom Stadyumu'nda büyük sürprizler hazırlandı.
Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ile oynadığı karşılaşma öncesi Bafetimbi Gomis'e büyük destek verildi. Gomis maskeleri taraftarlara dağıtırken "Irkçılık ideolojik bir düşünce değil psikolojik bir hastalıktır " pankartı açılırken tezahüratlar yapıldı.

"O SEN OLSAN BARİ" SÜRPRİZİ

Galatasaray Kulübü, sabah saatlerinde şarkıcı Aleyna Tilki'nin, "O sen olsan bari" parçası için şarkıcı ve yapım şirketi ile telif hakkı konusunda görüşmelerini olumlu sonuçlandırdı.

Gomis'in transfer olduktan sonra dans ettiği video ile taraftarlar arasında fenomen haline gelen şarkı, maç öncesi ısınmada çalındı. Şarkı çalındıktan sonra Gomis tribünlere çağrıldı.

Sarı kırmızılı kulüp, Gomis gol atarsa Sivas maçında yine bu şarkıyı çalacak.

23. RANDEVU

Galatasaray ile Sivaspor, Süper Lig’de bugüne kadar 22. kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar, 15 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar da rakibini 3 kez mağlup edebildi. 4 müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı.

ASLAN SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Süper Lig’in son 4 haftasında rakiplerini mağlup etmeyi başarmıştı. 2017-2018 sezonuna da Kayserispor ve Osmanlıspor ile başlayan sarı-kırmızılılar, 2014-2015 sezonundaki 6 maçlık galibiyet sayısını egale etti. Galatasaray, Sivasspor’u mağlup ederek, bu seriyi arttırmak istiyor.

Seçiniz...