Cissokho Trabzonspor'a doğru

Cissokho Trabzonspor'a doğru

Trabzonspor, 28 yaşındaki sol beki Aly Cissokho ile anlaştı.

Bordo-Mavililer, Porto, Lyon, Valencia, Liverpool gibi takımlarda da forma giyen başarılı kanat oyuncusu ile prensipte anlaştı. Trabzon, UEFA görüşmeleri sonrasında Fransız yıldız futbolcuyla söz kesecek

Gelecek sezon 50. yılında şampiyonluk kadrosu kuracak Trabzonspor, daha transfer sezonu başlamadan yıldız futbolcuları bitirmeye kararlı.
 
Bordo- Mavililer'in Aston Villa'nın 28 yaşındaki sol beki Aly Cissokho ile görüştüğü ve büyük bir aşama kaydettiği öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun Türkiye'deki menajeri İrfan Şahin, Trabzon'a gelerek yönetimle ön görüşme yaptı. Bordo- Mavili takımın bu sezon büyük sıkıntı yaşanan sol bek transferinde sorun yaşamak istemediği ve yıldız bir oyuncuyla kadrosunu güçlendirmek istediği biliniyor. Trabzonspor Yönetimi'nin UEFA ile yapacağı görüşmelerden sonra bu transferle daha çok ilgileneceği hatta bitireceği konuşuluyor. Cissokho taraftarın istediği bir isim.
 
MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE OYNAMAK İSTİYOR
 
Senegal asıllı yıldız futbolcunun menajerine, "Müslüman bir ülkede futbol oynamak istiyorum. Ezan sesiyle uyanmak istiyorum" dediği öğrenildi. Cissokho'nun menajeri İrfan Şahin de Trabzonlu olduğu için bu transferin bitmesi için büyük uğraş veriyor. Porto, Lyon, Valencia ve Liverpool gibi dev takımlarda forma giyen Fransız sol bek, Aston Villa ile Premier Lig'de 14 kez boy gösterdi.
 
YERLİNİN YERLİSİ MODELİ!
 
Trabzonspor Yönetimi, transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da üst üste şampiyonluk yaşadığı yıllardaki gibi Trabzon orjinli futbolcuların peşinde. Serdar Taşçı ve Samed Yeşil ile transfer çalışmaları sürüyor. Bordo- Mavili takımda Muhammet Demir, Mustafa Yumlu vb. gibi isimler Trabzon orjinli.

Takvim