Dursun Özbek: ''Gelecek sezon Tudor'la devam edeceğiz''

Dursun Özbek: ''Gelecek sezon Tudor'la devam edeceğiz''
Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, beIN Sports canlı yayınında duayen gazeteci Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı. Özbek, gelecek sezon da Igor Tudor'la yola devam edeceklerini söyledi.

Galatasaray'daki kötü gidişatın baş sorumlusu olarak gösterilen ve taraftarın büyük tepkisini çeken başkan Dursun Özbek, duayen gazeteci Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı.

İşte Özbek'in açıklamaları:

Kasımpaşa maçından sonra çok üzüldüm. Beklediğimiz bir skor değildi. O üzüntüyle beraber, bu kulübün başkanı olarak, üzüntümü oyuncularımla ve teknik heyetle paylaşmak istedim. Biz büyük bir aileyiz. Eğer üzüntülerimi paylaşmak istedim. Hepimiz aynı amaç için savaşıyoruz. Aile içinde zaman zaman böyle şeyler olur. Paylaşınca üzüntüler azalır, paylaştıkça sevinçler çoğalır.

Ben takımla konuştum, soyunma odasında üzüntülü bir ambians vardı. Selçuk İnan'la da üzüntümü paylaştım. Bundan sonra 4 maçımız var. Fikstür ve sıralamanın ne kadar önemli olduğunu konuştum. Bu durumdan çıkmak için Selçuk İnan'a da bir iki söz söyledim.

Galatasaray Futbol Takımı, profesyonel bir kurum. Bu kurumda birçok şartlar var. Kontratlar var. Sabit ücretler, maç başılar, şampiyonluk primleri, kupa primleri var. Bir sürü madde var. Yıllık kontratlarda disiplin yönetmeliği var. İstenmeyen sonuçlarda yaptırım yapma maddeleri de var. Eğer yönetim kurulu böyle bir karar aldıysa, takımın koyduğu hedeflerden uzaklaşması halinde uygular. Bir bütün olarak bakmak lazım. 4 haftalık bir süreç var önümüzde. Onun durumuna göre uygulayacağız. Ödül olduğu kadar ceza var. Bunu kabul etmek lazım.

Gelecek sezon Igor Tudor'la devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun, devam edeceğiz.