Dursun Özbek Medel'i doğruladı !

Dursun Özbek Medel'i doğruladı !

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Interli futbolcuyla temasları olduğunu doğruladı, Felipe Melo’nun ayrılıp ayrılmayacağının bugün, yarın belli olacağını açıkladı.

Cim-Bom’da son dönemde yaşanan transfer dedikodularına en net cevabı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulunun ardından açıklamada bulunan Özbek, İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic’in transferi için herhangi bir görüşmede bulunmadıklarını belirtti. Özbek, “Böyle bir transfer girişimimiz yok. Yazılıp çizilenler kulübümüzün görüşü değil. İbrahimovic gündemimizde yoktu. Herhangi bir görüşmemiz de olmadı” dedi.

İbrahimovic’in maliyetinin çok yüksek olduğunu vurgulayan Özbek, “Takımı gençleştirmek istiyoruz. Bazı eksik yerlerimiz var. Ona bağlı olarak transferlerimiz devam edecek, ama Ibrahimovic gündemimizde yok. Teknik kadronun verdiği liste doğrultusunda çalışmalarımız da devam ediyor” diye konuştu.

Galatasaray’dan ayrılması gündemde olan Felipe Melo’yla ilgili soru işaretlerini de gideren Özbek, “Hamza hoca ona kısa bir süre verdi. Bugün, yarın belli olur” derken, Inter’in Şilili futbolcu Gary Medel’le ilgili olarak da, “Gary Medel ile görüşüyoruz” ifadesini kullandı.