Dursun Özbek'ten iddialı sözler!

Dursun Özbek'ten iddialı sözler!

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in keyfi yerinde... taraftarlar her ne kadar kendisini istifaya davet etse de onun böyle bir düşüncesi yok.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in keyfi yerinde... taraftarlar her ne kadar kendisini istifaya davet etse de onun böyle bir düşüncesi yok. Hatta 2018 Mayıs ayında yapılacak olan seçimde yeniden aday olmayı da planlıyor. GSYİAD'ın organizasyonunda da bunu üyelerle paylaştı. Kendi içlerinden bir veya daha fazla kişiyi yönetim kurulunda görmek istediğini anlattı.

İşte Dursun Özbek'İn üyelerle yaptığı görüşmelerden basına sızanlar:

*Bazıları ne kadar kalın kafalı, hala Riva ve Florya'yı sattığımızı iddia ediyorlar. Bunu beni yıpratmak için yapıyorlar.

*Florya'dan çıktığımız iyi olacak, stada 5-10 dakika mesafede harika bir tesis yapacağız. Tüm planlar hazır.

*Neden cebimden para vermişim? Kendilerinin cebinde akrep olduğu, kulübü 3 kuruşları geçer diye ödleri koptuğu için benim Galatasaray sevdamı anlayamazlar.

*Otel işi ne kadar rahatsız ediyor... biliyorlar ki bu çok iyi bir proje, baltalamak için kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

*Çatıyı neden kapatmadığımı soruyorlar, neden kendileri çatıyı kapatmak için aldıkları parayı başka yerlere harcadı.

*İstifa etmek mi... o kadar kolay değil. Riva ve Florya'nın isim hakkını alayım, imzalar atılsın. O zaman giderim. Ondan önce yok. 2018 Mayıs’ında da aday olabilirim. Aranızdan bir veya birkaç kişiyle çalışmak isterim.

*Podolski'yi ucuza mı sattık, yoksa yükten mi kurtulduk. Var var... takımda daha böyle çok kazanan, imza attırırken bizim de hata yaptığımız isimler. Değerlerini bulsunlar onları da satacağım. Galatasaray kimseyi aramaz.

*Tudor'a güveniyorum... Şampiyonlar Ligine gidemezsek de onunla yola devam edeceğiz.

 

Fotospor