Dursun Özbek'ten o öneriye ret

Dursun Özbek'ten o öneriye ret

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, Galatasaray camiasında gündeme bomba gibi düşmüştü.

Dursun Özbek'in, camianın önemli isimlerinden gelen, “Toplanalım, kötü gidişe bir çözüm bulalım” önerisine, “Eski yöneticilerle konuşmam, sadece başkanlar gelsin” diyerek karşı çıktığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, Galatasaray camiasında gündeme bomba gibi düşmüştü. Başı Duygun Yarsuvat ve Faruk Süren gibi eski başkanların çektiği, ancak aralarında eski yöneticiler ve camianın önde gelenlerinin de bulunduğu bir grup, Başkan Dursun Özbek’i toplantı yapmaya davet etmişti. Bu toplantıda, kulübün sorunları ve yönetim içinde yaşanan krizlerin nasıl aşılacağı konuşulacak ve bir yol haritası çizilecekti. Ancak Özbek, yoğun mesaisini gerekçe gösterip, toplantının ertelenmesini talep etmişti. İşte bu olayın perde arkasında başka ilginç bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı.

Hesap vermek istemiyor

Başkanın, eski yöneticilerin ve aralarında Divan Kurulu üyelerinin bulunduğu isimlerin kendisinden hesap soracağı hissine kapıldığı öğrenildi. Hatta Özbek’in, “Eski yöneticilerle konuşmam, sadece başkanlar gelsin” yönünde karşı bir öneri getirdiği de iddialar arasında. Buluşmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Fanatik