Emre Taşdemir'den kötü haber

Emre Taşdemir'den kötü haber

Bursaspor’un Milli oyuncusu Emre Taşdemir’in eski sakatlığı önceki gün yapılan antrenmanda tekrarladı.

Kulüp doktoru yapılacak birkaç testin ardından Emre Taşdemir'e cerrahi operasyon yapılacağını belirtti. Ameliyat olması halinde Emre'nin sezonu kapatacağı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor sahasında, pazartesi akşama 20.00'de oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde yapılan çalışma ile başladı.
 
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yaptığı toplantının ardından yapılan koşu ve istasyon çalışmasının ardından, Bursasporlu futbolcular, daha sonra 6’a 3 oyun, son bölümde ise Antalyaspor karşılaşmasının provasını yarı sahada yaptı. Bursaspor yarın basına kapalı olarak yapacağı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek.
 
EMRE TAŞDEMİR'E AMELİYAT GÖRÜNDÜ
 
Bursaspor’un Milli oyuncusu Emre Taşdemir’in eski sakatlığı önceki gün yapılan antrenmanda tekrarladı. Kulüp doktoru yapılacak birkaç testin ardından Emre Taşdemir'e cerrahi operasyon yapılacağını belirtti. Ameliyat olması halinde Emre'nin sezonu kapatacağı belirtildi.
 
SİVOK DA ANTALYA MAÇINDA YOK
 
Sezon başından bu ana sakatlıklarla boğuşan takımlardan biri olan Bursaspor’da Ümraniyespor maçında sol ayağına darbe alan Sivok’un çekilen MR’ında kemik ödemi tesbit edildi. Tecrübeli oyuncu Antalyaspor maçında takımdaki yerini alamayacak.
 
Yeşil beyazlılarda Şamil Çinaz, Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal’ın sakatlıkları sürüyor.
 
AZİZ BEHİCH’E DOĞUM GÜNÜ
 
Yeşil beyazlıların başarılı sol kanat savunucusu Aziz Behich’in 27 yaş günü antrenman öncesi kesilen pasta ile kutlandı. Arkadaşlarının kutlamalarını kabul eden Aziz, bu jest için teşekkür ederken, "Yeni yaşımı sizlerle kutlamam çok güzel" dedi.
 
SİVOK VE NECİD’İN MENACERİ ÖZLÜCE’DE
 
Bursaspor’un Çek Cumhuriyeti Milli takımında görev yapan oyuncuları Tomas Sivok ile Tomas Necid’in menajerleri Jiri Müller, dün Özlüce’ye gelerek hem antrenmanı izledi, hem de menajer Hüseyin Gedik ile oyuncularının durumlarıyla ilgili bir görüşme yaptı.