Erman Toroğlu'ndan Beşiktaşlıları kızdıracak sözler

Erman Toroğlu'ndan Beşiktaşlıları kızdıracak sözler
Güncelleme:

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olduğu karşılaşmayı yorumlarken "Fenerbahçe, Beşiktaş'ın kimyasını bozdu" dedi.

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 10 yenildiği karşılaşmayı A Spor ekranlarında "Takım Oyunu" programında yorumladı.

Beşiktaş'ın milli ara öncesi Fenerbahçe ile oynadığı ve 89. dakikada Ozan Tufan'ın ayağından yediği golle 11 berabere kaldığı Fenerbahçe derbisine atıf yapan Erman Toroğlu, "Fenerbahçe'den son dakikalarda yedikleri gol, Beşiktaş'ın kimyasını bozdu. O gol futbolcuların moralini çok bozmuş anladığım kadarıyla. Bayağı yol kat edeceklerdi, şimdi Fenerbahçe ensede. Bu skorla Trabzonspor'u bile iştahlandırıyorlar." dedi.

"Bu sene seyrettiğim en kötü Beşiktaş, inanılır gibi değil." diyerek Beşiktaş'ın oyunu karşısındaki şaşkınlığını gizleyemeyen Toroğlu, "Bu kadar çok top kaybı yapan, pres yapamayan, ayakta duramayan Beşiktaş. Beşiktaş'tan beklediklerimizi Kasımpaşa yaptı, hem de bayağı iyi yaptı." yorumunda bulundu.

Hakem Halil Umut Meler'in Beşiktaş maçına art arda atanmasının ardından alevlenen tartışmalar, Beşiktaş'ın kötü gidişatında bir rolü olabileceğini iddia eden ünlü yorumcu, "Beşiktaş'ta öyle bir hakem olayına girildi ki... Yönetim, Sergen, basın falan, oraya takılmış olabilirler. Hakemlik bir şey yok, cesaretli de oynatıyor." ifadelerini kullandı.

Toroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

"Bir kulübün yöneticisi hakemle başlayıp, hakemle bitiriyorsa, bir yerde hata yapıyordur. Halil Umut Meler'i 2. defa verdiler, Türkiye'de ilk defa oluyor bu. Ben TFF Başkanı ya da MHK Başkanı olsaydım, geldiğim ilk zamanda bakardım, yapacağım ilk iş bu olurdu. Bana göre iyi idare etmiş hakemi, istemiyorsan al tekrar derdim.

Şimdi Serdar Tatlı'ya ne düşüyor? Vererek doğru yaptı, şunu beklerim. Halil Umut Meler, Fenerbahçe maçını da, bu maçı da iyi idare etti. Fener ya da Galatasaray maçından sonra bir yönetici 'Şunu vermeyin' diyecek, ama hakem iyi idare etmiş olacak, bir daha veririm. Serdar Tatlı'nın yaptığı bir ilk ama bundan sonra da yapması lazım, bence doğru yaptı. Hakem bariz bir şeyler varsa eleştirilir.

"İNŞALLAH BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLUR"

Büyük takımlar beni İstanbul'da istemiyorlardı çünkü başları belaya giriyordu, atacağım falan diye. 5 sene FIFA hakemliği yaptım, 5 yılda 5 defa İstanbul'a çıktım. Bu bir tesadüf mü? Organize var. Şimdi organize olmasın.

Hakeme takılırsan teknik direktör ve oyuncuların hatasını kapatırsın. Fenerbahçe maçındaki kaybın nedeni Sergen Yalçın. Sergen Yalçın'ı çok beğeniyorum, inşallah Beşiktaş da şampiyon olur ama Fenerbahçe'ye o maçta gol attırdı.

"BEŞİKTAŞ ABOUBAKAR'I ARADI"

İlk yarıda çok net pozisyonlar var, maçın devrede neticesi 31 olması lazım, çok net pozisyonlar. Biraz normal bir golcü olsaydı maç ilk yarıda bitmişti.

Beşiktaş, Aboubakar'ı çok arıyor, Aboubakar'ın boşluğundan da diğer golcü Larin pozisyon buluyordu. Şimdi sıkıştı kaldı stoperlerin kucağında.

Beşiktaş bu değil. Beşiktaş bu kadar değişir mi, tanınır halde değil.