Ersun Yanal ilk 11'ini şekillendiriyor !

Ersun Yanal ilk 11'ini şekillendiriyor !

Bu sabaha karşı 03.40'da havayoluyla Avusturya'nın başşehri Viyana'ya giden Trabzonspor, daha sonra karayolula Macaristan'ın Györ şehrine geçti.

Bordo mavili kafileyi, Viyana havalimanında da bir grup taraftar karşılayarak sevgi gösterilerinde bulundu. Trabzonspor, ardından 13 Ağustos'a kadar sürecek çalışmaları için kamp yapacağı Györ şehrindeki otele yerleşti. Trabzonspor Macaristan kampındaki ilk antrenmanını bugün saat 19.00'da gerçekleştirecek.
 
GENÇLERE BİR ŞANS DAHA
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Slovakya kampına dahil ettiği genç oyuncularına bir şans daha verdi. Ersun Yanal, 1'inci etap kamp çalışmalarında yer alan genç oyuncuların tamamını Macaristan kampına da götürdü. Yanal'ın özellikle oynanacak hazırlık maçlarında genç oyuncuların performanslarını görüp, gelecekleriyle ilgili son kararı vereceği belirtildi.
 
YANAL'DAN MÜCADELE MESAJI
Yeni sezonda coşkulu futbol oynayan bir takım izlettirmeyi hedefleyen Ersun Yanal, futbolcularına, sık sık, "son ana kadar mücadeleyi bırakmayan formayı kapar" mesajı veriyor.
Trabzonspor'daki 3'üncü dönemini sürdüren Ersun Yanal, hem takımına yaptırdığı antrenmanlar, hem de futbolcularıyla düzenlediği mini toplantılarda sık sık, 'asla mücadeleyi bırakmayın' uyarısı yapıyor.
 
11'İ ŞEKİLLENDİRECEK
Bu arada bordo mavililerde tüm mevkilerde alternatiflerin artması, rekabeti de üst seviyeye çıkaracak. Genç oyuncuların yanı sıra yeni transferlerin de takıma katılmasıyla forma savaşı verilecek. Önceliğini mücadeleci futbol isteyen Ersun Yanal, özellikle Macaristan kampında oynanacak hazırlık maçlarının ardından yeni sezon öncesi 11'i şekillendirecek.