Ersun Yanal'ın zor kararı

Ersun Yanal'ın zor kararı

Ersun Yanal, Alper’in yokluğunda derbiye nasıl bir orta saha ile çıkacağına henüz karar vermedi.

Alper’in yokluğunda orta sahaya çare düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, Galatasaray derbisinde nasıl bir orta saha ile çıkacağına karar veremedi..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alper’in yokluğunda derbiye nasıl bir orta saha ile çıkacağına henüz karar vermedi.  

Meireles’in uzun süren maç eksiği, Emre’nin halen hazır olmaması, Cristian’nın formsuzluğu sebebiyle takım kurgusunun nasıl olması gerektiğine kafa yoran Yanal’ın, Mehmet Topal’a forma vermesine garanti gözüyle bakılıyor. Bunun dışında Meireles ile Emre’nin görev almaya daha yakın olduğu belirtildi.

Yanal, son haftaların formda ismi Emenike’yi yine ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor. Kuyt ve Sow’a kanatlarda yer vermeyi planlayan sarı-lacivertlilerin teknik patronu, Webo’yu ise Bursa maçında olduğu gibi hamle oyuncusu olarak sonradan oyuna sürmeyi planlıyor. Rakibin yorulduğu anlarda oyuncusunu sahaya süren Ersun hoca, bu şekilde Galatasaray’ı da devirmeyi hesaplıyor.

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına dün de devam etti. Bekir İrtegün antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, antrenmanın ikinci bölümünde sağ dizinde ağrı hisseden Alper Potuk da tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.