Fatih Terim: Yenilgiyi hakeme yormadım ama...

Fatih Terim: Yenilgiyi hakeme yormadım ama...
Güncelleme:

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 2-1 yenilen Galatasaray'ın 8 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Maçın ardından açıklama yapan Fatih Terim, "Futbolu bize öğretmeye kalkmasınlar" dedi.

NTV'nin haberine göre Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Terim "İki gün önce VAR'daydı Cüneyt Çakır. Niye buraya apar topar geldi. Skandal bir karara imza atmış orada. Çok yazık. Mostafa Mohamed'in kırmızı kartı çok yazık. Resmen kafasıyla dirseğine doğru gidiyor attırmak için.

 Hani yeterli şiddet görmemişti Alanya'daki Zorbay Küçük. 4 dikişi, kanamayı yeterli görmedi. Yenilgiyi hakeme yormadım da tuzağa düşürüldük diye düşünüyorum. Kimseyi ilgilendimez bizim iyi ya da kötü oyunumuz. Ama doğru karar, yanlış karar herkesi ilgilendirir.

Gücümüz, inancımız, yüreğimiz herkese, her şeye yeter. Bize futbolu öğretmeye kalkmasınlar. Biz yine seyirciyle oynadık. Galatasaray maçları böyle oluyor. Temsilciye devrede sorduk 'sahaya çıkmasak ne olur?' diye. 

Bir kural var mı, tribünler boşaltılır mı ama bir kural yok. Futbolu bize öğretmeye kalkmasınlar. İyi olsun diye genç hakemlere destek olalım diye çırpınıyoruz. Bundan sonra asla. Her yerde ceza almamaya özen göstererek, artık nereye kadar göstereceksek..." dedi.