Fatih Terim'den Kayserispor itirafı

Fatih Terim'den Kayserispor itirafı
Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-1 kazandıkları Kayserispor maçının ikinci devresinde baskı yediklerini söyleyerek, “İyi bir takımla ve derin bir kadroyla oynadık” dedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor deplasmanından 3 puanla ayrıldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Açıkçası ilk yarı özellikle 25 dakika Galatasaray'ın bundan sonraki oynamak istediği futbolla ilgili herkes bir bilgi sahibi olmuştur. İkinci yarı bir baskı yedik. Başlayabileceğimiz en güçlü rakipten başladık. İyi bir takımla ve derin bir kadroyla oynadık. Kayserispor herkesi her yerde yenebilecek, her şeyi yapabilecek derin bir kadroya sahip. Kendi evlerinde de çok başarılılar. Ülkenin en fazla orta atıp golle buluşan takımlarından bir tanesi” ifadelerini kullandı.

Terim, ‘İlk yarı hiç pozisyona sokmadık. Son dakikada devre biterken 3. golü atsak kopmuştu her şey. 2-0 ümittir her zaman. 3-2 öne de geçebilirlerdi. Bir travma var. Deplasmanda farklı farklı yenilen bir Galatasaray vardı. Kayseri de bunu yapabilecek bir takımdı. Hayatımda çok ender 10 dakikada 3 oyuncu değiştirmişimdir. Oyunu dengelemek ve topa sahip olabilmek için böyle bir hamle yaptık. Doğru da oldu, sahaya da yansıdı. Böyle çalkantılı bir durumda Galatasaraylıları mutlu edebilmek, rakiplerimizin kazandığı haftada kazanmak bizim için çok önemliydi.’ dedi.

Galatasaray Kayseri'de altın buldu !Galatasaray Kayseri'de altın buldu !