''F.Bahçe'de zihniyet değişmeli''

''F.Bahçe'de zihniyet değişmeli''

Trab­zons­por'un 2. Baş­ka­nı Se­ba­hat­tin Ça­kı­ro­ğo­lu sert ko­nuş­tu.

TFF'nin 2010-11 se­zo­nu­nun şam­pi­yon­lu­ğunun Trab­zons­por le­hi­ne tes­cil et­me­me­si du­ru­mun­da, bu­gü­ne ka­dar yap­tık­la­rı­nın ya­pa­cak­la­rı­nın ya­nın­da kü­çük bir baş­lan­gıç ola­rak ka­la­ca­ğı­nı be­lir­ten Ça­kı­roğ­lu, ''Ge­liş­me­ler Trab­zons­por’un le­hi­ne olu­yor.

TFF’den doğ­ru ola­nı yap­ma­sı­nı 2010-11 se­zo­nu­nun şam­pi­yon­lu­ğu­nu ku­lü­bü­müz le­hi­ne tes­cil­le­me­si­ni bek­li­yo­ruz. Yap­maz­lar­sa, Trab­zons­por her şe­yi ka­zan­mış gö­zü­kü­yor. En son ka­le­le­ri CAS’tı. On­lar da ona­dı. Özel bir mad­de var. Onu ben açık­la­ma­ya­ca­ğım; ama Tür­ki­ye’nin bu ka­os­tan çık­ma­sı ge­re­kir. TFF’den ak­si ka­rar çı­kar­sa bun­lar da­ha bi­zim ya­pa­cak­la­rı­mı­zın baş­lan­gı­cı'' de­di.

Fe­ner­bah­çe ile ara­la­rın­da­ki so­run­la­ra ­da vur­gu ya­pan Ça­kı­roğ­lu, “Trab­zons­por'un, Fe­ner­bah­çe'de ki­min baş­kan ola­ca­ğıy­la il­gi­li bir ter­ci­hi ola­maz. Ama biz ba­rış­tan ya­na­yız. Rah­met­li Sel­çuk Yu­la'nın ce­na­ze­si­ne git­tim. Aziz Yıl­dı­rım'ın da eli­ni sık­tım. Ka­dir Öz­can'ı kay­bet­tik. Tür­ki­ye ora­day­dı ama Fe­ner­bah­çe'den ne bir kim­se gel­di ne de bir tay­zi­ye me­sa­jı gön­der­di­ler. Ben bun­dan son­ra Fe­ner­bah­çe'de bir baş­ka­nın de­ğiş­me­si­ni de­ğil, Fe­ner­bah­çe ve yö­ne­tim­le­ri­nin zih­ni­ye­ti­nin de­ğiş­me­si­ni is­ti­yo­rum. Orayı yö­ne­ten zih­ni­yet de­ğiş­me­di­ği sü­re­ce bu so­run­lar bit­mez" dedi.

Bugün