F.Bahçe'ye şaşırtan transfer teklifi

F.Bahçe'ye şaşırtan transfer teklifi

Beşiktaş, Sezer Öztürk’ü minumum zararla elinden çıkarmanın yollarını arıyor.

1.5 Milyon Euro’uk bonservis için sarı-lacivertlilere hâlâ 500 binEuro borcu bulunan siyah-beyazlıların “Bu parayı ödemeyelim, Sezer’i geri verelim” teklifi kabul görmedi. Eskişehir de eski oyuncusunu geri istemezken son olarak Rize’nin kapısı çalındı.

BEŞİKTAŞ, F.Bahçe’den transfer edilen ve A takımla hiç maça çıkmadan İbrahim Toraman’la kavga ettiği için kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk’ü minumum zararla elinden çıkarmanın yollarını arıyor. F.Bahçe’nin takımda düşünmediği oyuncu için sezon sonunda devreye giren siyah-beyazlılar, 1.5 milyon Euro fesih bedeli karşılığında 3 sezonluğuna kadrosuna kattı.

İLK sezon için 900 bin Euro, sonraki sezon için 1 milyon, 3. ve son sezonu için de 1.1 milyon Euro garanti ücret ve 12 bin 500 Euro maçbaşı karşılığında Beşiktaş’a imza atan Sezer hocası Biliç’in bir türlü gözüne girmeyi başaramadı. A Takım’la hiç resmi maça çıkamayan, kulübede bile oturamayan 28 yaşındaki oyuncu siyah-beyazlı formayı sadece A2 Takım’ın Kartal (2-0) ve Karabük (6-1) maçlarında giydi. Karabük ile oynanan karşılaşmada iki gol atma başarısını gösteren Sezer, tesislerde kavga ettiği İbrahim Toraman ile birlikte 11 Ekim’de süresiz kadro dışı bırakılmış ve kendisine 120 bin Euro da para cezası kesilmişti.

RİZE’DEN 500 BİN EURO

BİLİÇ’İN kadroda düşünmediği isimlerin başında gelen Sezer’in Toraman ile yaşadığı olayın ardından bu oyuncuyla yolları ayırmaya karar veren Beşiktaş yönetimi ilk olarak oyuncunun eski kulübü F.Bahçe’nin kapısını çaldı. Bonservisi için hâlâ ezeli rakibine 500 bin Euro borcu olan siyah-beyazlılar öncelikle “Bu parayı ödemeyelim, Sezer’i geri verelim“ teklifinde bulundu. F.Bahçe öneriyi reddederken, Beşiktaş bu kez bir önceki kulübü Eskişehir’in nabzını yokladı ancak oradan da olumsuz bir yanıt aldı.

SON olarak Rize’ye teklif edilen Sezer için yönetim 700 bin Euro talep etti. Karadeniz ekibi “Ancak 500 bin Euro verebiliriz. Kabul ederseniz Sezer ile de pazarlık yaparız” yanıtı verirken, yönetimin bu teklifi kabul etme ihtimali yüksek görünüyor. Ancak Sezer daha önce menajeri aracılığıyla, Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini belirtmişti.

Milliyet