Fenerbahçe 10'dan vazgeçmiyor !

Fenerbahçe 10'dan vazgeçmiyor !

Fenerbahçe'de geçirdiği iki sezonda hayal kırıklığı yaratan Diego Ribas'ın ayrılmasının ardından oyun kurucu mevkisine mutlaka bir transfer yapmak isteyen yönetimin hedefinde 3 isim var.

Monaco yenilgisi sonrası gündemin ilk sırasını Vitor Pereira’nın gönderileceği iddiası aldı. Ancak yönetim, 10 numara transferinden vazgeçmiş değil. Sarı-Lacivertliler, en uygun ismi bulmak için çalışıyor.

Hakim Ziyech

Twente’nin Faslı yıldızı için menacer Olgun Aydın görümeleri sürdürüyor. Yönetimin kadroda görmeyi en çok istediği isim Ziyech. Ancak UEFA ile yapılan Finansal Fair- Play anlaşması nedeniyle Sarı-Lacivertliler, elindeki bütçeyi aşamıyor. Fenerbahçe bu nedenle ‘satın alma garantili kiralama’ teklifini sundu ve beklemeye geçti. Twente, başka bir kulüpten beklediği teklifi alamazsa, Sarı-Lacivertliler’in bu önerisini kabul  edebilir.

Belhanda

Dinamo Kiev bu sezon 3 lig, 1 de Süper Kupa maçına çıktı. Younes Belhanda bunların hiçbirinde kadroya dahil edilmedi. Ukrayna ekibi, 26 yaşındaki oyuncu için gelecek her teklife açık. Fenerbahçe için Faslı oyuncuyu kadroya katmak pek  zor değil. Ancak Dinamo Kiev’den aldığı yıllık anlaşması düşündürüyor. zorlamaya Belhanda çekimser.

Josue

Adaylar arasında hem transferi en kolay hem de maliyeti en düşük olanı. Porto, geçtiğimiz sezon Braga’ya kiraladığı oyuncusunu Fenerbahçe’ye göndermeye hazır. Sarı-Lacivertliler geçen sezon Fabiano ve Abdoulaye’yi aynı yöntemle Portekiz ekibinden kadrosuna katmıştı. Fabiano bu sezon bir kez daha kiralandı. Türkiye Ligi’ni yakından tanıması ve düşük maliyeti, yönetimin Josue’ye sıcak bakmasının en büyük nedenleri arasında.