Fenerbahçe Beşiktaş’a savaş açtı !

Fenerbahçe Beşiktaş’a savaş açtı !

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Gökhan Gönül hamlesine İsmail Köybaşı ile yanıt verecek.

Fenerbahçe yönetimi, ezeli rakipleri Beşiktaş’ın Gökhan Gönül’ün aklını çelerek, transferi için yaptığı çalışmaları unutmuyor. Sarı-lacivertliler, Gökhan hamlesine, İsmail Köybaşı hamlesiyle yanıt vermeyi planlıyor. Kanarya, Inter’e giden Caner ile yolları ayırdıktan sonra, sol kanat için Kartal ile henüz anlaşmaya varamayan İsmail Köybaşı’nı transfer etmek için harekete geçti. İsmail’in menajeri Batur Altıparmak’a, 25 yaşındaki milli oyuncuyla ilgilendiklerini de resmen ilettiler.

İSMAİL KÖYBAŞI KARTAL’A UZAK

Sarı-lacivertliler, Beşiktaş’ta yıllık 600 bin Euro’ya oynayan İsmail Köybaşı için 1.5 milyon Euro ödemeye hazır olduklarını bildirdiler. Beşiktaş ile halen transfer görüşmesi yapan İsmail, siyah-beyazlı kulüple anlaşamazsa, sarı-lacivertli takıma gidecek. Siyah-beyazlı yönetim ise İsmail’e önerdikleri rakamı 600’den 900 bin Euro’ya yükseltirken, genç oyuncu ise Fenerbahçe’nin kendisine neredeyse iki katı ücret teklifiyle gelmesi nedeniyle, bu parayı kabul etmediğini Beşiktaş yönetimine bildirdi.

KIZGINLIK DİNMEK BİLMİYOR

Fenerbahçe yönetiminin misillemesi sadece İsmail Köybaşı transferiyle sınırlı kalmayacak. Sarı-lacivertliler, bunun dışında da bir takım uygulamalara gitme planları yapıyor. Sarı-lacivertli yönetim, bu kızgınlığını gidermek adına, Beşiktaş yönetiminin el attığı tüm futbolculara transfer teklifi götürmeyi planlıyor.

Fenerbahçe, böylece rakiplerinin renklerine katmak için uğraştıkları tüm yurtiçi ve yurtdışından isimlere daha yüksek rakam teklif edecek. Böylece oyuncuların fiyatlarının yükselmesini sağlayacak olan Kanarya, rakibine daha fazla ücret ödeterek, ‘zarar görmesini’ sağlamayı amaçlıyor.

AMK Gazetesi