Fenerbahçe, Emre Mor'dan vazgeçmiyor !

Fenerbahçe, Emre Mor'dan vazgeçmiyor !
Güncelleme:

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe, Borussia Dortmund’da forma giyen milli yıldız Emre Mor’u almak için çabalarını sürdürüyor.

Ajax ile kazandığı başarı sonrası Borussia Dortmund’un başına geçen Peter Bosz yeşil ışık yakarsa Emre’ye kiralama yolu açılacak. Fenerbahçe, ilk tercihi İspanya olan ancak menajerinin F.Bahçe’ye gelebileceğini söylediği Emre’yi ikna etmek için tüm yolları denemeye kararlı.

Geçtiğimiz ocak ayından bu yana Emre’yi kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler, Dortmund’un izin vermesi halinde 19 yaşındaki yıldıza forma giydirecek.

Yaklaşık 3 ay önce başkan Aziz Yıldırım, Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan ile bir araya gelerek genç futbolcunun transferi için istekli olduklarını belirtmişti. Muzzi Özcan, bu görüşmede, Emre’nin Dortmund’dan ayrılması halinde Fenerbahçe’yi tercih edeceğine dair söz vermişti.

PETER BOSZ FAKTÖRÜ

Sarı lacivertliler şimdi bu sözün gerçekleşmesi için Dortmund’un yeni teknik direktörü Peter Bosz’tan gelecek haberi bekliyor. Ajax’ta genç yıldızlarla UEFA Avrupa Ligi’nde final oynadıktan sonra Dortmund’a imza atan Bosz’un Emre Mor için vereceği karar sonrası Fenerbahçe bu transfer için harekete geçecek. Emre’yi satmak yerine kiralayarak gelişimini takip etmek isteyen Dortmund’un da bu tip bir transfere sıcak baktığı biliniyor.

İNGİLİZLER DE İSTİYOR

Aykut Kocaman’ın kadrosunda görmek istediği Emre Mor’un transferinde en büyük engellerden biri oyuncunun kariyerini Türkiye’de sürdürmeye sıcak bakmaması... En büyük hayali Real Madrid’de forma giymek olan Mor, bu sebeple tercihini La Liga’dan yana kullanmak istediğini yakın çevresine sürekli dile getiriyor. Oyun stiline oldukça uygun olan bu ligde genç yıldızı isteyen bazı takımların olduğu da biliniyor. Milli oyuncuya, İngiltere Premier League’den de teklifler bulunuyor.

Hürriyet