Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu!

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu!
Güncelleme:

8 Ocak Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Halil Umut Meler yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, 8 Ocak Pazar günü ekranlara gelecek. Karşılaşma Bein Sports üzerinden canlı izlenebilecek.

Haftanın önemli karşılaşmasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk edeceği derbi maçta Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Süleyman Özay üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Abdulkadir Bitigen yapacak.

Halil Umut Meler daha önce ligde Fenerbahçe’nin 26 maçını yönetti. Sarı lacivertliler bu maçlarda 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Galatasaray ise Meler yönetiminde ligde 16 maça çıktı. Bu maçlarda 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

GS TV SUNUCUSU AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray-Ankaragücü maçı sonrası GS TV ekranlarında yayınlanan programın sunucusu Ebru Gürsoy, derbinin hakeminin Halil Umut Meler olacağını duyduklarını belirtmişti. 

 Programın sunucusu Ebru Gürsoy, "Derbinin hakemi muhtemelen Halil Umut Meler olacak. Onun da siparişi verilmiş. Bunlar bizim kulağımıza gelen duyumlar." ifadelerini kullanmıştı. 

SÜPER LİG'E 6 YENİ HAKEM

Öte yandan Süper Lig hakemleri arasına Burak Pekkan, Cihan Aydın, Turgut Doman, Direnç Tonusoğlu, Yiğit Aslan ve Murat Erdoğan eklendi.

TFF VAR'DA 7 OLAN HAKEM SAYISINI İSE 12'YE YÜKSELTTİ

İşte o isimler:

Mustafa İlker Coşkun, Serkan Tokat, Mustafa Öğretmenoğlu, Özgür Yankaya, Emre Malok, Onur Özütoprak, Hakan Ceylan, Alper Ulusoy, Alper Çetin, Koray Gençerler, Erkan Engin, Bülent Birincioğlu.

İŞTE 18. HAFTANIN HAKEMLERİ

Fenerbahçe-Galatasaray: Halil Umut Meler
Hatayspor-Antalyaspor: Yasin kol
Beşiktaş-Kasımpaşa: Zorbay Küçük
Fatih Karagümrük-Konyaspor: Kadir Sağlam
Ankaragücü-Kayserispor: Ümit Öztürk
Giresunspor-Ümraniyespor: Sarper Barış Saka
Başakşehir-Adana Demirspor: Arda Kardeşler
İstanbulspor-Gaziantep FK: Burak Şeker
Alanyaspor-Trabzonspor: Mustafa Kürşad Filiz