Fenerbahçe Klaassen'i bitiriyor !

Fenerbahçe Klaassen'i bitiriyor !
Güncelleme:

Hasan Çetinkaya, Hollandalı orta saha için Everton’a 2.5 milyon euroluk kiralama teklifini sundu. İngiliz ekibi haftaya yanıt verecek.

Fenerbahçe Yönetimi’nin devre arasında orta sahaya bir takviye yapacağı öğrenildi. Orta sahada takımı mücadelesi ile ateşleyecek bir oyuncu isteyen Sarı-Lacivertliler, ocak ayında bu bölgeye kesin olarak önemli bir isim kazandıracak. Yapılacak transfer için hemen harekete geçen yönetim, İngiltere Preimer Lig ekiplerinden Everton forması altında istediği şansı bir türlü bulamayan Davy Klaassen’i gündemine aldı. 

2022’DE BiTİYOR

İngiliz ekibinin yetkilileri ile görüşen Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’nın, Hollandalı orta saha için 2.5 milyon euroluk kiralama teklifini sunduğu belirtildi. Evertonlı idarecilerin bu hafta içerisinde Çetinkaya’nın teklifine yanıt vereceği vurgulandı. Bu sezonun başında 27 milyon euro ödeyerek Ajax’tan alınan Hollandalı oyuncu, Everton forması altında 11 resmi maçta sadece 608 dakika sahada kaldı ve sözleşmesi 2022’de bitiyor. Hollandalı yıldız da takımdan ayrılmak istiyor.