Fenerbahçe, Luciano Narsingh'i istiyor

Fenerbahçe, Luciano Narsingh'i istiyor
Güncelleme:

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe Hollandalı kanat oyuncusu Luciano Narsingh’in peşine düştü.

İngiliz basını bombayı patlattı, 27 yaşındaki futbolcunun devre arası Fenerbahçe'ye geleceğini iddia etti. Birçok kaynakta yer alan habere göre devre arası takımı güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, başarılı kanat oyuncusuyla temasa geçti. 

Geçen sezon kiralık olarak Fenerbahçe'de forma giyen Jeremain Lens'in ardından transfer edilen Nabil Dirar beklentileri şu ana kadar karşılayamamıştı. Ada basını, Fenerbahçe’nin Swansea’den Luciano Narsingh’i transfer etmek istediğini öne sürdü. Hollandalı futbolcunun takımında istediği kadar şans bulamadığı ve bu nedenle ayrılma planları yaptığı öğrenildi.

İddialara göre Sarı-Lacivertliler, 27 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro’yu gözden çıkarttı. Hollandalı futbolcu her iki kanatta da görev yapabiliyor. Narsingh, Swansea’ye imza atmadan önce de Sarı-Lacivertliler’in gündemine gelmişti. Geçtiğimiz sezonun başında Lens’i aldıran Advocaat, ara transfer döneminde de vatandaşı Narsingh’i istemişti. 27 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2019 yılında sona eriyor. 

Fanatik