Fenerbahçe - Malatyaspor: 3-1

Fenerbahçe - Malatyaspor: 3-1
Güncelleme:

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u sahasında 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler, Ozan'ın 4 ve Giuliano'nun 6'da kaydettiği şık gollerle oldukça erken öne geçtiği karşılaşmayı 3-1'lik skorla kazandı ve Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 14'e yükseltirken Erol Bulut'un çalıştırdığı Yeni Malatyaspor ise 8 puanda kaldı. Ev sahibinde üçüncü golü 28'de Hasan Ali Kaldırım'dan gelirken konuk ekibi oyunun sonlarına doğru umutlandıran tek gol 68'de Batuhan Altıntaş'tan geldi.

TRİBÜNLER DOLMADI
Fenerbahçeli taraftarlar, Ülker Stadı'nı dolduramadı. Tribünlerde boşluklar gözlenirken, yaklaşık 25 bin sarı-lacivertli taraftar takımını destekledi.  Evkur Yeni Malatyaspor taraftarı ise kendilerine ayrılan deplasman tribününü tamamına yakınını doldurdu. 

Bu arada, Malatyalı gazeteciler, basın tribününde meslektaşlarına kayısı ikram etti.

VOLKAN DEMİREL'E SEVGİ SELİ
Süper Lig'in 8 haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de maç öncesi ısınmaya ilk olarak Volkan Demirel çıktı. Tecrübeli file bekçisi sahaya adımını atar atmaz tribünleri dolduran sarı lacivertli taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandı. Volkan Demirel de kendisine yönelik yapılan bu jeste alkışlarla karşılık verdi.

EKİCİ 3 HAFTA YOK
Mehmet Ekici'nin adalesinde 2. derece yırtık olduğu ve en az 3 hafta forma giyemeyeceği belirtildi. Milli futbolcu son anda kadrodan çıkartıldı ve Galatasaray maçında forma giyemeyecek....

BİZE HER YER TRABZON
Malatyaspor taraftarı kardeş kulüpleri olan Trabzonspor lehine tezahürat yaptılar. Maçın öncesinde bize her yer Trabzon diye bağıran Yeni Malatyasporluların bu tezahüratına Fenerbahçeliler tepki gösterdi.

Seçiniz...