Fenerbahçe'de 10 numara çıkmazı !

Fenerbahçe'de 10 numara çıkmazı !

Fenerbahçe gündemdeki Hakim Ziyech, Valbuena ve Belhanda konusunda sonuca varamadı.

Fenerbahçe sol bek transferinin yanısıra 10 numara bölgesine de bir transfer yapmayı planlıyor. Bu bölge için belirlenen üç adayda gelinen son nokta şöyle;  
 
1-HAKİM ZİYECH: Ben Arfa transferi gerçekleşmeyince ilk sıraya yükseldi. Yönetim uzun süre bu futbolcunun transferi için çalıştı. Bonservisi 8 milyon euro civarına çekilse de finansal fair-play kriterleri sebebiyle bu rakam sarı-lacivertli takım için çok yüksek. 
 
2-VALBUENA: Daha önce de Fenerbahçe’nin ilgilendiği isimlerden biri olan Valbuena için girişimler sürüyor. Yönetim bu futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünse de Valbuena’nın kulübü Lyon buna çok sıcak bakmıyor. 
 
3-BELHANDA:
Son aday da tanıdık bir isim. Aykut Kocaman döneminde büyük uğraş verilse de transferi gerçekleşmeyen Belhanda tekrar gündeme geldi. Sezonu Schalke’de kiralık olarak geçiren bu futbolcunun bonservisi Dinamo Kiev’de. O da kiralık olarak düşünülüyor. 
 
Sarı-lacivertli yönetim bu üç adaya rağmen gerek mali konular gerekse orta sahada çok sayıda oyuncu bulunması sebebiyle 10 numara transferini tekrar değerlendirmeye aldı. 
 
Çalışmalar sürse de bu bölgeye yapılacak takviye ile ilgili olarak ilerleyen günlerde net bir karar verilecek. Ancak gelen bilgiler şartlar uymadığı takdirde 10 numaradan vazgeçilebileceği yönünde...