Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı şoku

Fenerbahçe'de İsmail Köybaşı şoku

Sarı-lacivertlilerde ikinci yarıda oyuna giren İsmail Köybaşı, 20 dakika sonra sakatlandı.

Arka adalesindeki zarda yırtık belirlenen futbolcunun iki hafta takımdan uzak kalacağı belirtildi

Fenerbahçe’ye yeni katılan İsmail Köybaşı sakatlandı. Sahalardan iki hafta uzak kalacak futbolcu, Monaco maçlarında takımdaki yerini alamayacak. İsmail’in sakatlığı sonrası sol bekte Hasan Ali’nin dışında alternatif kalmadı.
 
EURO 2016 sonrası Fenerbahçe ile anlaşan ve 14 Temmuz’da imza atan İsmail çalışmalarına devam ediyordu. Sparta Prag maçının kadrosunda hazır olmadığı için yer almayan Köybaşı, son oynanan Al Faisaly maçının ikinci yarısında süre aldı. 46. dakikada oyuna giren sarı-lacivertli futbolcu, tam hazır olmadığı için 20 dakika oyunda kaldıktan sonra sakatlandı.
 
Fenerbahçe’nin yeni transferinin çekilen MR sonucunda arka adalesindeki zarda yırtık oluştuğu tespit edildi. Tedavisinin 10 - 14 gün arası süreceği belirtilen futbolcunun bu şartlarda iki Monaco maçında da oynaması mümkün görünmüyor.
 
Benzer şekilde Mehmet Topal da hazırlık sürecinde sakatlanmıştı. Teknik direktör Pereira’nın isteği ile tam hazır olmadan Voluntari karşılaşmasına çıkan futbolcu, yaşadığı kasık problemi sebebiyle yaklaşık iki haftadır takımdan ayrı çalışıyor. 

Milliyet