Fenerbahçe'de kritik 10 numara zirvesi

Fenerbahçe'de kritik 10 numara zirvesi

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Dick Advocaat, devre arasında takıma katılacak 10 numara için bugün bir zirve gerçekleştirecek.

F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Dick Advocaat bugün kritik bir görüşme yapacak. Devre arasındaki transfer harekatının masaya yatırılacağı zirvede özellikle "10 numara" konusu görüşülecek. Görüşmeden kesin karar çıkarsa hemen düğmeye basılacak. Listenin en üst sırasında Chelsea'nin İspanyol yıldızı Fabregas yer alıyor.

Diğer isimler ise Brezilyalılar Rodriguinho (Corinthians), Fernando Camilo Farias (Botafogo), Adryan Tavares (Flamengo) ve Paraguaylı Oscar Romero (Racing Club). Bonservisi yüksek olan Fabregas'ta karar kılınırsa kiralama formülü devreye sokulacak, maliyeti daha uygun olan diğer adaylardan biri tercih edilirse bonservisiyle alınacak.

ADVOCAAT VE BAŞKAN MASADA

Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Advocaat'ın bugün bir araya gelerek devre arasındaki transferlerin planlamasını yapacağı belirtildi. Başkanın, 10 numara isteyen ve isimleri geçen Rodriguinho, Camilo, Scarpa ve Adryan konusunda Hollandalı hoca ile fikir alışverişinde bulunacağı ifade edildi. Başkan Yıldırım'ın bu toplantıda gelecek sezon devam etmesini istediği için fikrini de soracağı iddialar arasında.

Fotomaç