Fenerbahçe'den Dembele sürprizi

Fenerbahçe'den Dembele sürprizi

Fenerbahçe, Tottenham’ın Belçikalı yıldızı Moussa Dembele için girişimlere başladı.

Sarı-lacivertliler, Tottenham’ın Belçikalı yıldızı Moussa Dembele için çalışmaya başladı. Ada ekibinde 34 maça çıkan Dembele’nin bonservis ücretinde indirim sağlanmak için uğraşılıyor.

Fenerbahçe yönetimi, bir taraftan şampiyonluk yarışında takımı tutmak için büyük çaba harcarken, diğer yandan da gelecek sezonun transferleri için hummalı bir çalışma sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, İngiliz ekibi Tottenham’ın Belçikalı orta saha oyuncusu Moussa Dembele’yi de bu kapsamda gündemine aldı. Ofansif orta sahada olarak görev yapan Dembele, tam bir istikrar abidesi gibi.Mücadeleci yapısının yanı sıra, yüksek pas yüzdesiyle de ön plana çıkıyor.

Belçika Milli Takımı’nın da vazgeçilmez isimlerinden biri konumunda. Ada ekibi Tottenhamile Ocak ayında sözleşme yenileyen siyahi oyuncunun, kulübüyle olanmukavelesi ise 2019 yılında sona eriyor. Tottenhamyönetimiyle temasa geçen F.Bahçe, piyasa değeri 12 milyon Euro olan Moussa Dembele için yönetimler arasında pazarlık sürüyor. F.Bahçe, bonservis bedelinde indirim sağlarsa,Dembele’yi renklerine katacak.

AMK Gazetesi