Fenerbahçe'den flaş açıklama

Fenerbahçe'den flaş açıklama

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi öncesi 4 taraftarın talebiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Beşiktaş derbisi öncesi Maraton ve Okul Açık tribünlerine giriş yapan seyircilerin e-bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi kararının ardından 4 F.Bahçeli taraftar, blokelerin kaldırılması talebiyle Tüketici Mahkemesi'ne başvurmuştu. T.C. İstanbul 6. Tüketici Mahkemesi, bahsi geçen taraftarların başvurusu üzerine ilgili e-bilet kartlarındaki blokenin kaldırılmasına karar verdi. Fenerbahçe Kulübü bu gelişmeyi resmi internet sitesinden duyurdu.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;
 
"Bilindiği üzere, Spor Toto Süper Lig’in 21. Haftasında Stadımızda oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında çirkin ve kötü tezahürat yapıldığı iddiasıyla TFF PFDK tarafından, 29 Şubat 2016, Pazartesi günü stadımızda oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş karşılaşması ile ilgili; Maraton ve Okul Açık tribünlerine giriş yapan seyircilerin e-bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesine karar verilmiştir.
 
Kulübümüz tarafından Tahkim Kuruluna kararın kaldırılması için gerekli başvurular yapılmıştır. Ayrıca söz konusu karar aleyhine TFF tarafından maça girişleri engellenen 4 taraftarımız da tüketici sıfatıyla T.C. İstanbul 6. Tüketici Mahkemesi’ne başvurmuştur. Tüketici Mahkemesi, bahsi geçen taraftarların başvurusu üzerine ilgili e-bilet kartlarındaki blokenin kaldırılmasına karar vermiştir. Bu karar Kulübümüze ve TFF’ye bildirilmiştir.
 
İstanbul 6. Tüketici Mahkemesi’nin blokenin kaldırılmasına ilişkin kararı dayanak gösterilerek tarafımızdan Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’na 25.02.2016 tarihli dilekçeyle ek beyanda bulunulmuştur.
 
İstanbul 6. Tüketici Mahkemesi’nin kararı ve Kulübümüzün ek başvuru dilekçesini kamuoyunun bilgisine sunar, taraftarlarımızın ilgili Tüketici Mahkemesi kararından ve tüketici hukuku mevzuatından doğan talep ve dava haklarını kullanma konusunda harekete geçmesini önemle rica ederiz."