Fenerbahçe'den radikal karar !

Fenerbahçe'den radikal karar !

Sarı-lacivertli yönetim, huzuru bozan, bireyselliği ön planda tutan ve kaos yaratan isimleri kadrodan uzaklaştıracak.

Fenerbahçe Yönetimi geçen sezon futbol takımında yaşanan bireysel sıkıntılar nedeniyle yeni kurulacak kadroya yönelik önemli kriterler koydu.
 
Sarı-lacivertli takımda artık bireysellikten uzak olma şartı aranacak, kalacak oyuncular ve yeni transferler buna göre belirlenecek. İsmi, yeteneği ne olursa olsun takımın enerjisini düşüren, saha içi ve dışında bireysel davrananlar yeni sezon kadrosunda kesinlikle olmayacak.
 
Obradoviç yönetimindeki basketbol takımında bunu başaran, yakaladığı uyum ve sinerji ile başarıdan başarıya koşan Fenerbahçe, aynı ortamın Samandıra’da da yaratılması için her türlü önlemi alacak.
Takım olgusunun ve arkadaşlığın ön planda olduğu yeni bir Fenerbahçe’nin temellerini atmak için kolları sıvayan sarı-lacivertli yönetim huzuru bozan, kulüpten önce kendini düşünen isimleri artık kadrodan uzak tutacak.
 
Yöneticiler son iki sezonda kaçan şampiyonlukları tamamen takım içinde yaşanan sıkıntılara bağlıyor. Yerli ve yabancı oyuncular arasındaki iletişim eksikliğinin yanı sıra Van Persie ve Nani gibi yıldızların aşırı bireyselliklerinin problem yarattığı düşünülüyor. Yönetimin bu konuyu iki yıldızla da konuşacağı, takımda kalmak istemeleri halinde bu şartlara uymaları gerektiğinin anlatılacağı bildirildi.

Milliyet