Fenerbahçe'den Robinho sürprizi !

Fenerbahçe'den Robinho sürprizi !

Santos'un sözleşme yenileme talebine bir haftadır yanıt vermeyen Robinho için Fenerbahçe'nin devrede olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe sezonun transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Brezilya'nın saygın yayın organı ESPN, sarı-lacivertlilerin ünlü futbolcu Robinho'yu kadrosuna katacağını iddia etti.
 
Milan'dan kiralık olarak Santos forması giyen Sambacı futbolcu için Fenerbahçeli yetkililerin nabız yokladığı, oyuncunun durumunu ve şartlarını öğrenmek için görüşmeler yaptıkları bildirildi.
 
Diego'nun yakın arkadaşı
Diego Ribas'ın Santos'tan eski takım arkadaşı olan ve arkadaşlıkları hala süren Robinho'nun, Türkiye'ye gelmesini Diego'nun da çok istediği belirtildi. Sarı-lacivertli futbolcunun da şu sıralar ülkesinde tatilini geçirdiği hatırlatıldı.
 
Santos ile kontratı sezon sonu bitecek Robinho'nun, kulüp yetkililerinin geçen hafta ilettikleri sözleşme uzatma teklifine henüz yanıt vermediği ifade edildi. Santos'ta yıllık 800 bin Brezilya Reali (230 bin euro) kazanan yıldız futbolcunun kontratının 31 Temmuz'da sona erdiği, hala cevap vermemesinin, Santoslu yetkililerin oyuncuyu kaptırmak konusunda endişelenmelerine yol açtığı kaydedildi.

Milliyet