Fenerbahçe'den Skrtel çıkarması

Fenerbahçe'den Skrtel çıkarması

Fenerbahçe, Liverpool'da forma giyen Skrtel için İngiltere'ye çıkarma yaptı.

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesinde kadro planlaması yapıldı, transferde hareketli saatler başladı. Sarı-lacivertli kulüp ilk iş olarak büyük eksikliğin olduğu savunma hattına yöneldi. Liverpool’un tecrübeli yıldızı Martin Skrtel için ilk ciddi girişimlerin yapıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe yöneticilerinin İngiltere’ye bir çıkarma yaptığı ve transferin bitirilmesi için yoğun çaba harcandığı bildirildi. Liverpool’da menajer Jurgen Klopp’un kadroda düşünmediği Skrtel için kulübüyle bonservisi konusunda uzlaşma aranacağı dile getirildi.

Piyasa değeri 7.5 milyon euro olarak gösterilen Slovak stoper için en uygun ortamın aranacağı, en iyi teklifin sunulması konusunda çalışmalar yapıldığı kaydedildi.

31 yaşındaki oyuncunun şu anda EURO 2016’da forma giyiyor olmasının dezavantaj gibi göründüğü ve birçok Avrupa kulübünün takip halinde olduğu aktarıldı.

Beşiktaş ile de adı geçen tecrübeli savunmacı, özellikle Premier Lig kulüpleri tarafından çok isteniyor. Leicester City de başta olmak üzere birçok takımın Skrtel konusunda zemin yokladığı ifade edildi.

En makul fiyat

Birçok talipli arasından sıyrılmak isteyen Fenerbahçe’nin Liverpool ile sözleşmesi 2018 yılında bitecek deneyimli stoperi en makul fiyata kadrosuna katmak için uğraşıyor. Martin Skrtel, 2008 yılından bu yana Liverpool’da forma giyiyor.

Martin Skrtel, EURO 2016’da Slovakya’yı temsil ediyor.

Milliyet