Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş da harekete geçti

Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş da harekete geçti

Beşiktaş 2.5 yılda sadece 120 bin taraftara ulaşan iş birliğini yaygınlaştırmak için kolları sıvadı.

Beşiktaş 2.5 yılda sadece 120 bin taraftara ulaşan iş birliğini yaygınlaştırmak için kolları sıvadı.

Fenerbahçe’den yaklaşık 2.5 yıl önce Yandex ile anlaşma sağlanmasına rağmen arama motorunu indirme konusunda ezeli rakibin çok gerisinde kalan Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki günlerde yeni kampanyanın düğmesine basacak.

Özellikle sosyal medyada siyah-beyazlı taraftarların örgütlenmesi üzerine yönetim de kolları sıvama kararı aldı. İlk yönetim kurulu toplantısında Yandex’le ilgili yol haritası çizecek olan siyah-beyazlılarda her yöneticiye ayrı ayrı görev verilecek.

Broşür dağıtılacak

Taraftar dernekleriyle de temasa geçerek kampanyayı tüm Türkiye’ye yaymak isteyen Beşiktaş Yönetimi, futbolcuları da bu organizasyon kapsamında reklamlarda oynatmayı planlıyor.

Maçlar öncesinde stat koltuklarına BJK Yandex’in bilgisayarlara indirilmesi ve düzenli kullanamı için bilgilendirme broşürleri bırakmaya karar veren siyah-beyazlı yönetim, söz konusu broşürleri Kartal Yuvaları ve sokaklarda da dağıtacak. Siyah-beyazlılar, Yandex yetkilileriyle de bir araya gelerek kampanyanın temellerini atacak.

Büyük fark oluştu

BJK Yandex 2.5 yıl önce kullanıma açılmasına rağmen yaklaşık 120 bin siyah-beyazlı taraftar arama motorunu bilgisayarlarına indirdi. Fenerbahçe Yandex ise 25 günde 520 bin sarı-lacivertli taraftara ulaştı.

Milliyet