Fenerbahçe'yi Eto'o yıktı !

Fenerbahçe'yi Eto'o yıktı !

Samuel Eto'o, Fenerbahçe maçında sergilediği performansla büyük beğeni topladı.

İlerleyen yaşına karşın Samuel Eto’o, 64 dakika sahada kaldığı 4-2’lik Fenerbahçe maçını 1 gol ve 1 asistle tamamlayıp galibiyetin mimarı oldu.

Tam 25 maçtır yenilmeyen Fenerbahçe’nin, Antalya deplasmanından da rahat bir galibiyetle döneceği tahmin ediliyordu. Ancak hesaba katılmayan bir isim vardı: Samuel Eto’o…

35 yaşına gelmesine karşın 18’lik gençleri aratmayan bir performans ortaya koyan Eto’o attığı gol ve yaptığı asist ile zaferi getiren isim oldu. Piyasa değeri sadece 2 milyon Euro olan Kamerunlu yıldız, 152 milyon Euro’luk Fenerbahçe’ye tarihinin en ağır hezimetlerinden birisini yaşattı.

KENARDAN YÖNETTİ

Üstelik bunu sadece 64 dakikalık bir periyotta başaran Eto’o, kenarda da boş durmadı. Teknik direktör Morais’in geçirdiği beyin kanaması nedeniyle takımının başında bulunmadığı dönemde kenarda da taktik veren ve oyuncuları uyaran ‘dünya yıldızı’ oyuncu değişikliklerine de karar verdi. Hala bitmediğini, Fenerbahçe’yi bitirerek gösteren Eto’o, 19 gole doğrudan katkıda bulunarak bu alanda Süper Lig’in zirvesine kuruldu.

ETO’O 2 FENERBAHÇE 152 MİLYON EURO

Fenerbahçe’nin toplam piyasa değeri 152 milyon Euro’yu buluyor, Samuel Eto’o’nun değeri ise sadece 2 milyon… Takım halinde ise Antalyaspor’u ele aldığımızda 38 milyon Euro’yu buluyor.

Eto’o önceki gün sergilediği performansla futbolun parayla değil, sahada oynandığını bir kez daha gösterdi. Çin takımlarının kıskacına giren ve kendisi için Antalyaspor’a 18 milyon Euro’luk teklif gelen yıldız oyuncu, kariyerine burada devam etmekten mutlu gözüküyor

AMK Gazetesi