Fenerbahçe'de Advocaat isyanı: ''Yeter artık !''

Fenerbahçe'de Advocaat isyanı: ''Yeter artık !''
Güncelleme:

F.Bahçeli yöneticiler, her puan kaybından sonra kendilerini eleştiren hocayı sert şekilde uyardılar.

“Hollanda ile anlaşma sürecinde sana destek olduk. Her türlü kolaylığı sağlamamıza rağmen sen iyi niyetimize, bizi eleştirerek karşılık verdin.”

TEKNİK direktör Dick Advocaat’ın açıklamaları, F.Bahçe yönetiminin sabrını taşırdı. Özellikle devre arasından bu yana yaşanan her puan kaybının ardından gerek idarecileri gerekse futbolcuları ağır bir dille eleştiren Hollandalı, Antalya mağlubiyetinden sonra da benzer açıklamalar yaparak şimşekleri üzerine çekti. Bu durumun kronikleşmesinden artık çok sıkılan sarı-lacivertli idareciler, Samandıra’daki görüşmeye ‘Bu kadarı da artık fazla’ sözleriyle başladılar. 
 
İŞTE Advocaat’ın sert bir dille uyarıldığı zirvede yöneticilerin sarfettiği o sözler: “Sezon başında senin takımın başına görmeyi çok istediğimiz doğru. Bazı sözler verip, tutamadığımız da bir gerçek ancak mevcut durumlar bu. Sen bunu kabul etmeyip hep iyi niyetimizi görmezden geldin.
 
‘SENİN DE PAYIN VAR’
 
HOLLANDA Milli Takımı’na gideceğin günden beri görüşmeler için sana her türlü kolaylığı sağladık. Hatta bu konuda federasyon yetkilileriyle bile görüşebileceğimizi sana ilettik ancak sen bizim bu adımlarımıza bizi eleştirerek karşılık verdin.
 
DEVRE arasından sonra gündeminde hep yapılmayan transferler ve yönetim hataları vardı. Elimizde imkan olsa biz transfer yapmaz mıydık? Bu takım senin söylediğin kadar kötü değil. Bu saatten sonra alınacak kötü sonuçlarda hepimizin olduğu kadar senin de payın var. Bunu asla unutma.”

Vatan